Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 12 Ekim 2016; 12:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Merhabalar

Botu sadece 1 kere 1 saat giydim mağazadaki satılan ürün bile daha çok giyilmiştir

Tabiri caizse tank gibi bir bot

45 numara tam kalıptır ve ayağınızı sımsıkı sarıp rahatça yürümenizi sağlar

Şu an ki mağaza satış fiyatı 599TL dir

Kafama yatan ürünler ile takas yapabilirim ama tabiki öncelikli nakit satıştır

Ankara içi satılması tercih nedenidir

Şehir dışı alıcılar ile önce ödeme sonra kargo şeklinde alışveriş yapılacaktır

Pazarlıksız net fiyat 179TL

SATILDI SATILDI SATILDI

1 saatte aksiyon filmimi cektiniz ? Patates olmuş bot :)))

• O anda yağmur yağıyordu maalesef :) resimde öyle görünüyor ama 1 saat giydim şaka gibi ama gerçek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 28 Eylül 2016; 21:07:43 >
  • 3 yıldır falan giyiyorum 45benimde aynısından tank sözcüğü hafif kalır normal botlardan çok daha ağır bir yapısı var uzun yürüyüşlerde birazcık yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

3 yıldır falan giyiyorum 45benimde aynısından tank sözcüğü hafif kalır normal botlardan çok daha ağır bir yapısı var uzun yürüyüşlerde birazcık yoruyor

Çok fazla bot ve ayakkabım var giymeye vakit yok.Fiyatını düşürdüm satılsın diye , ayrıca takas seçeneği de ekledim
  • RoyalSalute kullanıcısına yanıt
    Benzeri bende de var. Cidden kas yaptı bilek kısmı. Hele bir de yokuş çıkıyorsanız o yanma hissi bitiriyor insanı. Ama bir iki ay sonra (Ankara kışı uzun sürüyor) bacaklar alışıyor. Yine kas yapmaktan
  • technician77 kullanıcısına yanıt
    Hocam o an yağmur yağıyordu dediğinizden ben şunu çıkardım. O an bot almak zorunda kalmışsınız ve bu sebepten 600 lira değerinde bot almışsınız olayı ben çözemedim. Ayrıca botun faturaları falan mevcut ise atarsanız ürünü almayı düşünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 ay önce açıldı
    satıldı
    8 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theodere Bagwell

Hocam o an yağmur yağıyordu dediğinizden ben şunu çıkardım. O an bot almak zorunda kalmışsınız ve bu sebepten 600 lira değerinde bot almışsınız olayı ben çözemedim. Ayrıca botun faturaları falan mevcut ise atarsanız ürünü almayı düşünüyorum...

şöyle anlatayım , botu aldım bir süre sonra giyeyim dedim o günde yağmur yağacağı tuttu maalesef ... zaten 2 seneyi geçti faturasını saklamadım üzgünüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.