Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI
    elimde 2 adet 3 tb backup plus modeli seagate harici disk vardır.bu harddiskleri yeni modelle karıştırmayın bu backup plus modelleri docklu yani alt kısmındaki docku çekip istediğiniz bir dahili harddiske takıp harici usb 3.0 olarak kullanabilirsiniz.hatta 2.5 inch dahi takıp harici olarak kullanabilirsiniz.harddiskler tamamen arşiv amaçlı ve çok az kullanılmıştır.birinin çalışma saati 265 saat diğerinin 48 saattir yani nerdeyse sıfır konumdalar.üzerindeki poşetleri dahi durmaktadır.her iki harddisk kutusunun içindeki diskler sata3 7200 rpm dir.ürünler bilinçli kullanılmış dış etkiye maruz kalmamıştır.bad sector ve health hatası yoktur.tane fiyat son 275 tl

NOT : HARDDİSKLERDEN 48 ÇALIŞMA SAATLİ OLAN Expsy KULLANICI ADLI ARKADAŞIMIZA SATILMIŞTIR

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı disklerden bende de 3 adet var.. durduk yerde şimdi şu ilanı açmasaydın eyiydi :)
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Yine histerikligin tutmus bendekini aldin yetmedi bunlari da mi alacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

Aynı disklerden bende de 3 adet var.. durduk yerde şimdi şu ilanı açmasaydın eyiydi :)

selim bey sizin paranız bereketli oluyormuş o yüzden banada nasip olsun diye açtım ilanı :))

• pisimiyav kullanıcısına yanıt
    Diskleri takmak için aradığım 90 derecelik akım korumalı priz arama maceramdan bahsetmeden önce , fiyatların beni aştığını söylemek istiyorum :) İkisini birden alalım desek kabaca kargo dahil 680 TL.. ciddi para..
  • quote:

Diskleri takmak için aradığım 90 derecelik akım korumalı priz arama maceramdan bahsetmeden önce , fiyatların beni aştığını söylemek istiyorum :) İkisini birden alalım desek kabaca kargo dahil 680 TL.. ciddi para..

siz almayı düşünün kargoda fiyatta yardımcı olurum.benim seagate ürünlerde ciddi ürünler :)

• Ben disklerden birine talip olabilirim. O da fiyatı 150 tl filan olursa .. yani possible bir durum değil. O yüzden konuyu kapatıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben disklerden birine talip olabilirim. O da fiyatı 150 tl filan olursa .. yani possible bir durum değil. O yüzden konuyu kapatıyorum :)

internette harddisklerin içine flash bellek koyup yazılımla yüksek boyutlu gibi gösterip satan satıcılar var belki onlarda o paralara vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.