Şimdi Ara

SATILDI THERMALTAKE Frio Advanced AMD\İNTEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SATILDI resimde gözüken thermalteke soğutucu satılıktır.garantisi bitmiştir ama sıfır ayarındadır.sigara içilmemiş ortamda serin bir kasada kullanılmıştır.düz nette kullanılmıştır oyun falan oynamadım en iyisini alma merakından dolayı aldığım bir üründür.fiyat 185 tl

DESTEKLEDİĞİ SOKETLER : Universal socket support : Intel: LGA 2011, LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA775AMD: FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2

TAKASTA İŞİME YARAYAN ARTI EKSİ KONUŞULUR

1) harddisk
    2) ssd
    3) üste para alabileceğim soğutucu ( ufaltmak istiyorum oyun oynamadığım için )
    4) 550 watt ve üstü psu güç kaynağı

NOT : THERMALTEKE SOĞUTUCUNUN ÜSTÜNE DİKKATLİ BAKILINCA ÇİZİK VAR GİBİ GÖZÜKÜYOR ÇİZİK DEĞİL ÜRÜNÜN AKSESUAR KAPLAMA ÇİZGİLERİDİR AMA RESİMDE ÇİZİK GİBİ GÖRÜNMÜŞ.ASLINDA ÇOK ŞIK GÖRÜNÜYORLAR AMA RESİMDE ÇİZİK GİBİ GÖRÜNÜYOR.EN ALTTA FARKLI BİR YERDEN NET GÖZÜKEN RESMİ KOYDUM.ÜRÜN KESİNLİKLE SIFIR GİBİDİR

http://urun.n11.com/diger/thermaltake-frio-advanced-cl-p0596-intelamd-aluminyum-77511501-P87659503?cid=604001&gclid=CPyUrr2pq8oCFUE_GwodNisC5A

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 3 Şubat 2016; 12:40:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cizgi olayina bittim:)) Guzel calisma :Dayni sogutucu bende mevcut hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sabertooth anakart benim sana sattığım mı dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.