Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK NİNTENDO SWİTCH SET Satın Al 30 Mayıs 2018 12:39 1 1 SATILIK NİNTENDO SWİTCH SET DAHA ÖNCE FORUMDAN BİR ARKADAŞIMIZDAN ALDIM ZELDAYI BİTİRDİM VE TEKRAR SATIŞA KOYUYORUM ARKADAŞLAR. MAKİNEDE HİÇBİR SIKINTI YOK VE TERTEMİZ. MAVİ-KIRMIZI RENKLİ, LİSANSLI TAŞIMA ÇANTASI, 3 ADET KUTULU EN ÇOK ARANAN OYUN ( MARİO KART DELUXE, MARİO ODESY, ZELDA), VE DİJİTAL HESAPTA 4 OYUN(SONRADAN YAZILACAK). TAKAS XBOX ONE X VEYA PS4 PRO İLE OLABİLİR. İNDİRİM ÇOK ABARTI ŞEKİLDE OLMADIĞI SÜRECE DÜŞÜNÜLEBİLİR...Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : İzmir,Çiğli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI PS4 Slim Referans İlanı SATILIK TAKASLIK PS4 KUTULU OYUNLAR 1350TL STAR WARS TEMALI PS4