Şimdi Ara

Satıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkantipi -- 29 Kasım 2018; 16:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GAranti faturaa va var mı hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

GAranti faturaa va var mı hocam
    Fatura veremiyorum. 1 hafta 10 günlük ürün kapalı kutu zaten. Birşey olursa yardımcı olurum.

• volkantipi V kullanıcısına yanıt
    Üstad yanlış anlama 1 hafta 10 günlük ürün diyosun ve benim gerçekten ihtiyacım var kullandığım hdd den nefret ettim son iki haftadır :) lakin hani aldığımız yer belli değil şuan olmaz 1 ay sonrasında bir problem olunca ben size diyemem ki bu ürün arızalndı ? Böyle bir durumda sizin de nasıl tepki vereceğiniz kestiremem hani beni lütfen yanlış anlamayın, niyetim burda sizi ürünü vs kötülemek değil ihtiyacımı karşılamak ve bunu fiyat performans ;) (fakir bir atasözü oldu bu da ama ) anlamında karşılamak.
    Lakin yardımcı olurumdan kastınız ne dir mesela ne kadar sürede yardımcıolursunuz ?
    Ne yaparak yardımcı olursunuz?
    Kusura bakmayın soruları gerçekten soruyorum fiyat güzel ürüne zaten ihtiyacım var lakin bir buçuk ay sonra işsiz kalacağımı öğrendiğim içinde böyle ince detaylar önemli oldu açıkcası sizi de yordum çok sordum belki de sen alma kardeş deyip kapatmayı düşünebilirsin :))))) ahahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

Üstad yanlış anlama 1 hafta 10 günlük ürün diyosun ve benim gerçekten ihtiyacım var kullandığım hdd den nefret ettim son iki haftadır :) lakin hani aldığımız yer belli değil şuan olmaz 1 ay sonrasında bir problem olunca ben size diyemem ki bu ürün arızalndı ? Böyle bir durumda sizin de nasıl tepki vereceğiniz kestiremem hani beni lütfen yanlış anlamayın, niyetim burda sizi ürünü vs kötülemek değil ihtiyacımı karşılamak ve bunu fiyat performans ;) (fakir bir atasözü oldu bu da ama ) anlamında karşılamak.
    Lakin yardımcı olurumdan kastınız ne dir mesela ne kadar sürede yardımcıolursunuz ?
    Ne yaparak yardımcı olursunuz?
    Kusura bakmayın soruları gerçekten soruyorum fiyat güzel ürüne zaten ihtiyacım var lakin bir buçuk ay sonra işsiz kalacağımı öğrendiğim içinde böyle ince detaylar önemli oldu açıkcası sizi de yordum çok sordum belki de sen alma kardeş deyip kapatmayı düşünebilirsin :))))) ahahah
    Bende bilişim sektöründeyim. Olur da kendiniz halledemeyeceğiniz bir durum olursa garantiye gönderirim demek istedim. Ama artık bunlarda sıkıntı olmuyor. Micro sd kartları mesela adamlar direk yurtdışına ücretsiz kargo alıp sana yenisini gönderiyor. İlla faturalı bir durum gerekirse yardımcı olurum demek istedim samimiyetle. Diğer türlü kafam rahat olsun derseniz zaten fiyat olarak yukarı çıkmanız gerekiyor. :)

İyi günler.

• 250 TL >>>> REVIZE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam. Ürünü almak istiyorum. Size ulaşabileceğim bir tel no yazarmısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    satıldı
    3 ay önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.