Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alındığı ilk günden beri kullandığım cep telefonumu, başka bir cep telefonu satın aldığım için satışa çıkarıyorum.

Bugüne dek sorunsuzca ve özenle kullanılmıştır ve şu an kullanılmadığından dolayı kutusuna kaldırılmıştır.

Yurt içi satış faturası mevcuttur. Ürünle birlikte kutusunda çıktı olarak teslim edilecektir. Garanti süresi dolmuştur.

Telefonun ya da kalemin çalışmayan ya da kusurlu çalışan hiç bir fonksiyonu yoktur.

Telefonumu ilk günden beri içinden çıkan korumalı kılıfla ve sonrasında sert TPU kılıfla kullandım.

Dokunmatik performansını etkilediğini düşündüğüm için sert cam değil PVC ekran koruyucu kullandım. Şu anda da üzerinde PVC ekran koruyucu vardır.

Resimlerde de göreceğiniz üzere, hem ekran hem de dış kasası son derece temizdir.

LCD ekran üzerinde, ANCAK YÜKSEK PARLAKLIK ALTINDA VE SADECE BEYAZ YÜZEYLERDE görebileceğiniz, maalesef bu cihaz için kronik olan gölgelenme izleri vardır. Normal kullanımda aşırı dikkatli bakılmadıkça beyaz bir yüzeye denk gelmeden fark edilmemektedir. Fotoğrafların birinde göstermeye çalıştım.

TR'de satılan modellerin aksine Snapdragon işlemci içeren (SM-N9500 model) 64 GB kapasiteli Midnight Black kasaya sahip cihazımı isterseniz TEK HAT + HAFIZA KARTI isterseniz de ÇİFT HAT (Hafıza kartsız)'lı olacak şekilde kullanabilirsiniz.

Orjinal şarj aleti (şarj aleti için dönüştürücü), orjinal type-c şarj kablosu, AKG 3,5mm. kulaklığı, yedek kulaklık başlıkları, SIM iğnesi, S-pen cımbızı, S-pen yedek uçları, 'type-c to micro usb' ve 'type-c to usb 3.0' dönüştürücüleri ile birlikte kitapçıkları ve faturası da yer almaktadır. Ekstradan 1 adet siyah renkte az kullanılmış Sert TPU kılıf ve 1 adet USB typeC kısa kablo (power bank için) verilecektir.

Alışveriş Koşulları ;

İstediğim fiyat 2500'dür. İzmir içi elden alışveriş mümkündür.

İlan Fotoğrafları ;

SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI
    SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 19 Haziran 2020; 10:44:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Maşallah ne kadar güzel bakmışsınız gerçekten canım çekti ancak malesef ki şu an o ladar param yok. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun diyelim. Görünen o ki on numara bir telefona sahip olacak kendileri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı
    3 ay önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.