Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Satın Al 26 Ocak 2021 19:23 1 1 SATILDI SATILIK ASUS DSL-AC51 AC750 ADSL/VDSL/VDSL2/Fiber Modem 34 ay garantisi bulunmaktadır satma nedenim daha üst bir modeme geçtiğim için ürünün kutusu garanti belgesi ve kutu aparatları duruyor üstünde hiç bir çizik yoktur 200TL fiyatı havale yapıldıkdan sonra alışveriş gerçekleştirilir kargoyu alıcı öder yurt içi kargo ile gönderim yapıyorum herkese iyi forumlar NOT( çoğu mesaj ping sorunu veya baglantı kopması oluyormu diye geliyor arkadaşlar asus ürünlerinin bir çok driver ve güncellemeleri sorunlu oluyor kendim müşteri hizmetine mesaj attım ve bana şu cevap geldi ASUS Türkiye olarak sizin memnuniyetiniz ve talebiniz bizim için çok değerli, modem kurulumu ve modem yazılımı güncelleme ile ilgili makalemize aşağıdan ulaşım sağlayabilirsiniz. ISP Türk Telekom sürüm 552 ile 674 ( driverları kullanmam gerektigni söyledi ve bunları kullanarak sorun yasamadım eğer sorun yaşarsanız müşteri hizmetlerini arıyarak hangi sürümü kullanmanız gerekir sorun ayrıca sorunlu bir ürün değil 34 ay garantisi var ilerde sizden kaynaklı sorun yasarsanızda zaten garantisi mevcut lütfen saçma mesajlar atmayın 100tl olurmu 120 tl olurmu gibi mesajlara cvp verilmiycek ASUS MÜŞTERİ HİZMETİNDEN GELEN EMAİL RESMİ PAYLAŞILDI ilanı okuyarak mesaj atarsanız sevinirim aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum ayrıca yurt içi kargo ile indirimli gönderim yapılır kargo fiyatı yüksek tutmaz herkese iyi forumlar Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İzmir, Dikili Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msı Rtx 3060Ti 8GB 29 Ay TR Garantili SATILIK Asus rog strix - Nvidia GTX 1070 8GB SATILIK %20 İNDİRİMLİ STEAM GİFT GÖNDERİMİ ALINIK CORSAİR VOİD Pro Special Edition
pm cevaplandı resim eklendi ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msı Rtx 3060Ti 8GB 29 Ay TR Garantili SATILIK Asus rog strix - Nvidia GTX 1070 8GB SATILIK %20 İNDİRİMLİ STEAM GİFT GÖNDERİMİ ALINIK CORSAİR VOİD Pro Special Edition