Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satıldı
    Ürün forum dışına satılmıştır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Karaborsacının kelime anlamını umarım biliyorsundur! Ürünün piyasa fiyatı hakkında bilgin var mı? Piyasa fiyatının 3000-5000 üstüne mi rakam yazdım? Herhangi bir pazarlık yapmadan, teklif sunmadan böyle bir ithamda bulunman hiç hoş değil. Sana olabildiğince nazik bir cevap yazdım, zira hadsiz bir üslup şahsıma yakışmaz!

Kardeşim bilip bilmeden neden böyle ithamlarda bulunuyorsunuz? Bu cihazı bana müstakbel eşim hediye olarak almış, oysa ki ben de Xbox One X var ve ben Playstation sevmiyorum. Bunu da alındığı fiyata satıp evimize 75 inç TV alacağım. Mağazaya götürüp iade etmek yada değiştirmek istemiyorum, çünkü böyle bir durumda onun haberi olacak. Kiminiz karaborsacı düzenbaz diyor, kiminiz zarar etmem için beddua ediyor. Kimse almazsa problem değil, gerekirse Xbox'ı satar bunu açar oynarız. İlk baştan hesap sorarcasına sormak yerine düzgün bir iletişim ile sorulsa bu açıklamayı yapardım ama sizler linç için bahane arıyorsunuz.

• Neden satiyorsun hayirdir ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hunace kullanıcısına yanıt

Canım öyle istiyor!

• hunace kullanıcısına yanıt

Karaborsacının kelime anlamını umarım biliyorsundur! Ürünün piyasa fiyatı hakkında bilgin var mı? Piyasa fiyatının 3000-5000 üstüne mi rakam yazdım? Herhangi bir pazarlık yapmadan, teklif sunmadan böyle bir ithamda bulunman hiç hoş değil. Sana olabildiğince nazik bir cevap yazdım, zira hadsiz bir üslup şahsıma yakışmaz!

• Sık sık düşüyor artık teknoloji marketlere,almayın kâr yapmak için aldığı aletten zararla çıksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ofsaytıbozanstoper kullanıcısına yanıt

Kardeşim bilip bilmeden neden böyle ithamlarda bulunuyorsunuz? Bu cihazı bana müstakbel eşim hediye olarak almış, oysa ki ben de Xbox One X var ve ben Playstation sevmiyorum. Bunu da alındığı fiyata satıp evimize 75 inç TV alacağım. Mağazaya götürüp iade etmek yada değiştirmek istemiyorum, çünkü böyle bir durumda onun haberi olacak. Kiminiz karaborsacı düzenbaz diyor, kiminiz zarar etmem için beddua ediyor. Kimse almazsa problem değil, gerekirse Xbox'ı satar bunu açar oynarız. İlk baştan hesap sorarcasına sormak yerine düzgün bir iletişim ile sorulsa bu açıklamayı yapardım ama sizler linç için bahane arıyorsunuz.

• CD dedi yavvv...

Her yuvarlak şeyin adı CD.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    5 ay önce açıldı
    satıldı
    3 yıl önce açıldı
    satıldı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı çok uygunmuş (!)

• Fiyat 7500 du sonra 8 şimdi 8500 olmuş

• josh_howard kullanıcısına yanıt

Piyasa fiyatına baktıysanız eğer uygun olduğunu göreceksinizdir :)

• ereneren E kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var hocam düzeltmek isterim; 7400 liraydı, siz pm attınız sonra attığım mesaja olumlu olumsuz hiç bir şekilde dönüş yapmadınız. Malumunuz piyasa koşulları karşısında aynı fiyattan satışa devam edemezdim.

• Hayırlı satışlar

• soldierofforce kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, sağ olun  

• Çok ucuzmuş 5 tane aldım

• Digital Ps5 + 1000tl verebilirim, Adana'dayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.