Şimdi Ara

Satıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up...
  • kardes hala charına cıdıı olarak talıbım gel su kocaelınden teslımat ısını bı sekılde ayarlayalım charını hemen alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbow41

kardes hala charına cıdıı olarak talıbım gel su kocaelınden teslımat ısını bı sekılde ayarlayalım charını hemen alayım

İlla elden istiyorsan gel antalyaya yoksa ptt olcak mecbur başka yolu olamazki
  • çar güzelmıs serverı baska bişe olsaydı alırdım kesın. Server eziq :S hayırlı satıslar
  • aga msn adresimi ekle motogp__@hotmail.com konuşalım
  • arkadaslar adam benden parayı aldı ve charın bılgılerını vermdı tanıyan eden var mı. yarın ılk ısım polıse gıdıp sıkayetcı olmak anlasılan ısımız var bu cocukla.
  • tmm kardeşim saol bende char alcaktım bu adamadan
  • Fotolar yoq!
  • quote:

Orjinalden alıntı: T@FİLİ_28

arkadaslar adam benden parayı aldı ve charın bılgılerını vermdı tanıyan eden var mı. yarın ılk ısım polıse gıdıp sıkayetcı olmak anlasılan ısımız var bu cocukla.

al işte bırakiyorum ben bu oyunu ya bole insanlar olduğu sürece Ben L2 Khadia da sağlam insanlarla olurum ,

bırak ya olmaz olsun bole oyun bole insan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKriz -- 18 Kasım 2008; 21:22:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaKriz

quote:

arkadaslar adam benden parayı aldı ve charın bılgılerını vermdı tanıyan eden var mı. yarın ılk ısım polıse gıdıp sıkayetcı olmak anlasılan ısımız var bu cocukla.

al işte bırakiyorum ben bu oyunu ya bole insanlar olduğu sürece Ben L2 Khadia da sağlam insanlarla olurum ,

buradakı tepkın bana mı benı dolandıran cocugamı anlamdım...
  • SS'Ler sözün bittigi yerdir hayırlı satışlar
  • arkadaslar ben cocuk dolandırıcı parayı aldı charı vermdı dıyorum sız hala char guzel hayırlı satıslar dıyosunuz. bakalım yarın karakolluk olacaz. baskasından da para alıp bole yaptımı eger yapıyosa buyuk paralar kaldırdı demektır dedıgım gıbı sabah olsun hayır olsun.....
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DaKriz

quote:

buradakı tepkın bana mı benı dolandıran cocugamı anlamdım...

tabiki o herife sana niye olsun kardeşim Senin ne suçun var ha pardon seninde bi suçun var insanlara güvenmek kusura bakma kardeşim artik buda suç oldu umarim halledersinde alirsin parani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaKriz -- 18 Kasım 2008; 23:50:25 >

• 90 lv FF blade + som silah + itemleri + 300 m parası ve sadece 350 ytl
    charı alıcağımı bilsem ben göndericem parayı :D
    mesaj sayısı 0
    sanal alemde bir tane yorum yapan yok kimse tanımıyor inmidir cinmidir belli değil
    inanıp 350 ytl gönderen varsa geçmiş olsun diyorum :D
  • 0 mesajı olan bi adamdan char almakta neyin nesi nedir bu acele kusura bakmada sen resmen gel beni bi güzel dolandır demişsin
  • Guvenmekle hata yaptım evt ama isim özgür sağlam antalya dokuma dıye bır yerden bu parayı cekmiş ve cekmek ıcınde kımlıgını gostermek zorunda ve bu özgur saglam kımse onula bır hesabım var şimdı iş yerındeyım aksam saat 5 de karakola gıdıyorum dekontu felan aldım tlf numarası var gıttı yere kadar eger cabam bır ıse yararsa baska dolandırılan arkadaslarada yardıma acıgım lafın kısası bakalım aksam neler olacak kısmet..
  • Tofili bu char ın sahibinin adı özgür doğru herif almış parayı msn ını vereyim istersen bi ara takas yapıcaktık charları pm den msn bırak bana , elimdne geldigince yardım cı olmaya çalışıcam.
  • hayatta yenilen kazıkların bileşkesi tecrübedir.umarım bu tür kötü tecrübeleri
    başka arkadaşlarda yaşamaz.geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeLeBeK-eTKiSi

Tofili bu char ın sahibinin adı özgür doğru herif almış parayı msn ını vereyim istersen bi ara takas yapıcaktık charları pm den msn bırak bana , elimdne geldigince yardım cı olmaya çalışıcam.

Çok saol kardes ama olay bu gunden ıtıbaren yargıya ıntıkal ettı savcılıga suc duyurusunda bulundum kartal savcılıgına dedııgm gıbı olayın pesını bırakmıyacam...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.