Şimdi Ara

Satıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: T@FİLİ_28

quote:

Orjinalden alıntı: KeLeBeK-eTKiSi

Tofili bu char ın sahibinin adı özgür doğru herif almış parayı msn ını vereyim istersen bi ara takas yapıcaktık charları pm den msn bırak bana , elimdne geldigince yardım cı olmaya çalışıcam.

Çok saol kardes ama olay bu gunden ıtıbaren yargıya ıntıkal ettı savcılıga suc duyurusunda bulundum kartal savcılıgına dedııgm gıbı olayın pesını bırakmıyacam...

arkadaşım savcılığa olayı ne adı altında intikal ettirdin? biraz bahset böyle bir durum olursa aynı yöntemi kullanalım önce polisemi gittin? sonuçta buda bir dolandırıcık hatta hırsızlık

• tofili o çocuk pttden para aldımı onun tc kımlık alıolar.savcılıga şikayet ettınmı ve hala satıo çarı dedınmı onun hemn bilgilere ulasırlar sonra o hırsız olanı ......... zatn resmen dolandırmıs tel varsa hattında kıme ait oldugunu bulunca ... :D
  • bide satıldı yazmıs utanmadan böylelerını
  • Hiç karakolla felan ugrasmıyacaksın dırek savcılıga gıdıp suc duyurusunda bulanacaksın evını felan buldular zaten ya bu gun ya yarın kapısıa dayanırlar cep tlf kımın ustuneyse bıde postaneden kım tc kımlık numaarsını verıp aldıysa onu buluyolar sonra artık kendı cektı veya cekmedı ceken kısı bulbul gıbı oter zaten neyse sona az kaldı...
  • ben elden yaapalım dedim geleyım dedim oturduğun yere yok ben musait olamam hem okuyorum hem çalışıyorum vs dedi ve ben vazgectim tuh yazık oLmuş...
  • up. layında one çıksın mesaj kazık atamasın adam baskasına up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.