Şimdi Ara

satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 16 Haziran 2009; 3:40:20 >

• kardes msn ekledim sende bein bi eklersin acilll bariss_1584@hotmail.com bekliyorumm kardess
  • quote:

Orijinalden alıntı: askann

kardes msn ekledim sende bein bi eklersin acilll bariss_1584@hotmail.com bekliyorumm kardess
    Charın üstünde 150.000.000 yok bi kere kandırma baştan 134m olan resim başka birinin ki soyuk bi kız charın ki senin charların arasında kız ezik biri yok senin itemlerini gösterdiğin inventorydede 18m yazıyo bi numara var senin charda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isteben

Charın üstünde 150.000.000 yok bi kere kandırma baştan 134m olan resim başka birinin ki soyuk bi kız charın ki senin charların arasında kız ezik biri yok senin itemlerini gösterdiğin inventorydede 18m yazıyo bi numara var senin charda...

Alıntıları Göster
    arkadasım kendi kendine teoriler üretmişsinde. yazdıklarımı biraz okusaydın anlardın. en alltaki ss ler stal charına ait. aynı account içindeki yan charlara deil. aynı account içindeki charların çantalarında neler olduğu açıkca ortada zaten. charla birlikte stal charınıda vericem. stal charındada 134m var. karakterin üzerindede 18 ikisini bi topla ne kadar yapıyo. o kadar matematiğin varsa tabi. açıklayıcı oldumu senin için. dükkanın önünü kirletmezsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 8 Haziran 2009; 13:38:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askann

kardes msn ekledim sende bein bi eklersin acilll bariss_1584@hotmail.com bekliyorumm kardess
    quote:

Orjinalden alıntı: askann

ekledim görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 8 Haziran 2009; 13:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isteben

Alıntıları Göster
    86 +5 omuzluğun bulunduğu resimdeki (son resim) karakter dişi. Yan karakterlerin arasında dişi karakter yok ki ayrıca 134m'de bu dişi karakterin içinde..(inventorynin son 2slotundaki itemları karşılaştırarak görebilirz.) Ne iş? Bi açıklama bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: theeric

86 +5 omuzluğun bulunduğu resimdeki (son resim) karakter dişi. Yan karakterlerin arasında dişi karakter yok ki ayrıca 134m'de bu dişi karakterin içinde..(inventorynin son 2slotundaki itemları karşılaştırarak görebilirz.) Ne iş? Bi açıklama bekliyoruz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theeric

kafa karıştırıcı staLL charı ayrı bir acc . de olmaz güzel tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: _CodemasteR_

quote:

Alıntıları Göster
    iris te bu guilddeki adamların tahminim çoğu böyle sanırım geçen bu guildden biri çarımı soydu

• quote:

Orijinalden alıntı: _CodemasteR_

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

şimdi ilk başta theeric arkadaşım melankolik adlı charın 3 adet yan charı var. bunlar male karakter. ve yukarıdaki resimlerde görüldüğü gibi çantaları dolu. en alttaki resimler. benim stal charı olarak kullandığım CHEAPP adlı chara ait. ve çantası görüldüğü gibi dolu. yani "STAL CHARI AYRI BİR ACCOUNTTA YANİ FARKLI BİR CHAR". satın alıcak kişiye onuda vereceğim diyorum yani.

şimdi gelelim dier arkadaşa. "kafa karıştırıcı staLL charı ayrı bir acc . de olmaz güzel tespit" senin bu lafına diycek söz bulamıyorum :=) stal charı ayrı bir accountta olmaz demişsin ayrı bir karakter açıp onu stal charı kullanmak neden olmasın. yani bu oyunu oynayanların %100 ü stal charı kullanıoyodur eminim. sen uzaydan yeni geldiysen biraz araştır dünyayı.

anladığım kadarııyla satış engellensin diye uğraşıyosunuz bu kadar dengesiz yorumlar yapan insanlara denk gelmemiştim hiç. tespit yapan arkadaş ve onun tespitine katılan diğer dengesiz arkadaş sizler için ayrıca ss ekledim iyice inceleyinde nası hatalı bi tespit yaptığınızı görün. Komiksiniz gerçekten.

[img=http://img14.imageshack.us/img14/6475/sro2009060815005284g.jpg]

[img=http://img14.imageshack.us/img14/1921/sro2009060815015036.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 8 Haziran 2009; 16:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lynx1985

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ne kadar saldırgan bir insansın. Keşke o kocaman kırmızı yazıları ben o tespiti yapmadan önce yazsaydın. İlanın ilk açılışında 2 account birden verileceğine dair hiçbir şey yazmıyordu

Bu tip yorumlar yapıp, forumun asıl kullanıcılarına sataşmak ve hakaret etmek, zaten insanların sana karşı oluşma olasılığı olan %1'lik güveni bile diplere düşürdüğünü tahmin ediyorum. Artık, konuyu buraya kopyala-yapıştır yaptığın forumdan, alıcı bulursun..

Uzun süredir oynamıyordum, unutmuşum. Oyunun sizin gibi "boş" insanlarla dolu olduğunu tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim

• quote:

Ne kadar saldırgan bir insansın. Keşke o kocaman kırmızı yazıları ben o tespiti yapmadan önce yazsaydın. İlanın ilk açılışında 2 account birden verileceğine dair hiçbir şey yazmıyordu

Bu tip yorumlar yapıp, forumun asıl kullanıcılarına sataşmak ve hakaret etmek, zaten insanların sana karşı oluşma olasılığı olan %1'lik güveni bile diplere düşürdüğünü tahmin ediyorum. Artık, konuyu buraya kopyala-yapıştır yaptığın forumdan, alıcı bulursun..

Uzun süredir oynamıyordum, unutmuşum. Oyunun sizin gibi "boş" insanlarla dolu olduğunu tekrar hatırlattığınız için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    Ayrıca satışını engellemek gibi bir amacım olsa SP farmsız ve skilleri leveline bile maxlanmamış bir karakterin 300TL etmeyeceğini yüzünüze vururdum

4 yıldan uzun süredir bu forumdayım, şimdiye kadar hiçbir karakter hakkında, karakter berbat olsa bile, kötü yorum yapmadım. Sayenizde bu da oldu

Tartışma ortamı yaratarak konunun uplanmasını sağlamak son derece zekice bir yöntem

• quote:

Ayrıca satışını engellemek gibi bir amacım olsa SP farmsız ve skilleri leveline bile maxlanmamış bir karakterin 300TL etmeyeceğini yüzünüze vururdum

4 yıldan uzun süredir bu forumdayım, şimdiye kadar hiçbir karakter hakkında, karakter berbat olsa bile, kötü yorum yapmadım. Sayenizde bu da oldu

Tartışma ortamı yaratarak konunun uplanmasını sağlamak son derece zekice bir yöntem

Alıntıları Göster
    bi insan bu kadar yüzsüz olur. hem suçlu hem güçlü tabiri senin için söylenmiş olsa gerek. ilan ilk hazırlandığındada ayrıca 1adet stal charı verileceği NOT kısmında zaten yazılıydı. 1 tane dengesiz oraya bi yorum yaptı sizde ona kanarak konuyu incelemeden onun dengesizliğini devam ettirdiniz. hatanızı ortaya koyuncada her insanda olduğu gibi sende sinirlendin tabi. forumun asıl kullanıcıları diye tabir ediyosun kendini. konuyu incelemeden yorum yapmazsın bir daha. başka forumda hazırlayıpta buraya yapıştırmış olmam her normal insanın yapacağı birşeydir. her ilan vereceğin siteye tek tek ilan için uğraşıcaksan işin var.

amacım sadece ilan vermekti. sadece karakterin satışını gerçekleştirmekti. bu kadar ayrıntılı bir ilan vermeme karşın ELDEN yahut SİTE ARACI olsun dememe karşın nerdeyse hırsız ilan ediceksiniz beni. bu siteden farklı 4 siteye daha ilan verdim. ama burdakiler kadar dengesizlerle karşılaşmadım. insanların bana duyabilicekleri güven konusuna gelincede tekrar söylüyorum ister ELDEN hallederiz, ister SİTE ARACILIĞI ile olur seçim onlara kalmış.

Oyunu Bıraktığında iyi olmuş 1 dengesizden daha kurtulmuş SRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 8 Haziran 2009; 19:17:00 >

• quote:

azda olsa insanlığın kaldıysa hata ettim insanları yanlış yönlendirdim diye yazarsın şuraya. (skillerede kötü demişsin. bir gün inş seninde böyle charın olur üzülme)
  • quote:

azda olsa insanlığın kaldıysa hata ettim insanları yanlış yönlendirdim diye yazarsın şuraya. (skillerede kötü demişsin. bir gün inş seninde böyle charın olur üzülme)

Alıntıları Göster
    sanırım arkadaşlarda görme sorunu var neresini anlamamışlar charın.
    1 adet karakter, 3 adet yan charı var, 1 adet stal char içlerinde item elixir vs. şeyler var lütfen OKUYALIM'da konuşalım hemen iftira atmayalım
    [size=3

• quote:

Orijinalden alıntı: nefes_99@hotmail.com

sanırım arkadaşlarda görme sorunu var neresini anlamamışlar charın.
    1 adet karakter, 3 adet yan charı var, 1 adet stal char içlerinde item elixir vs. şeyler var lütfen OKUYALIM'da konuşalım hemen iftira atmayalım
    [size=3

Alıntıları Göster
    sanırım arkadaşlar havale geçirmişler
    beyin hücreleri ölmüş düşünemiolar hiç birşeyi hemen yazıolar

• H.satıslar ben __1ShoT__
    Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcTiVeBoyS

H.satıslar ben __1ShoT__
    Up
    Fake Hesp Acmaktan Şikayet Edildin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 9 Haziran 2009; 13:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcTiVeBoyS

H.satıslar ben __1ShoT__
    Up
    quote:

Orjinalden alıntı: AcTiVeBoyS

H.satıslar ben __1ShoT__
    Up

saolasın. senin konudaki gibi burdada bi ton dengesiz çıktı. verdiğime vericeğime pişman ettiler ilanı.

quote:

araştırsınlar benim tarafımdan mı açılmış. fake değilse eğer kendi üyeliğini silmeye hazırmısın konuları okumadan yorum yapan aciz arkadaşım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx1985 -- 9 Haziran 2009; 14:03:16 >

• quote:

quote:

H.satıslar ben __1ShoT__
    Up

saolasın. senin konudaki gibi burdada bi ton dengesiz çıktı. verdiğime vericeğime pişman ettiler ilanı.

quote:

araştırsınlar benim tarafımdan mı açılmış. fake değilse eğer kendi üyeliğini silmeye hazırmısın konuları okumadan yorum yapan aciz arkadaşım?

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: lynx1985

H.satıslar ben __1ShoT__
    Up

Ben sunu anladm en iyisi elden satmak eqer carı alcak kişi sana qüvenmiyorsa ikametgah ettigin yere qelecek alıcak
    yada hawalede korkuorsa bi sakatlk cıkıorsa elindeki makbuzu alıcak dogru savcılıga bu kadar basit

sana hayırlı satıslar tekrar takma milleti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.