Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    iyi günler arkadaşlar bir arkadaşımın xbox360 slim cihazım satılıktır.pek fazla bilmedigi için herşeyi ile ben ilgilendim ben hallettim sıkılıncada cihazı topladı bana verdi bende kullanmayacagım için satıyorum.özelliklerine gelirsek;

.Xbox360 4gb slim model (2010 üretimi trinity board)
    .Çipleme işlemi forumdan tanıdıgım işinin cok ehli olan silhoutte hocam tarafından yapılmıştır.Çip özel olarak yurt dışından getirilmiştir
    .Cihazın ortalama acılış süresi 5-15 sn arasında stabildir 2-3 dk acılan cihazla karıştırmayın
    .Cihaz ve kol keyfi olarak mavi led mod uygulanmıştır
    .4 Gb dahili hafızası 1tb d wd marka harici hdd vardır (şuan için içinde 40 xbox oyunu 30 tanede ps3 için oyun vardır ama satışa kadar hdd yi doldururum problem degil)
    .Extradan 1 hfta önce alınmış 2 kere kullanılmış sıfır kutulu bir kol daha vardır
    .3mt hdmı kablo ve kompenent kabloda mevcuttur

fiyat olarak : Hdd li çift kollu 650TL
    Hdd li tek kollu 600TL
    Hdd siz çift kollu 550TL
    Hdd siz tek kollu 500TL

Fiyatlar sondur.keyfi satılıktır satılırsa satılır satılmazsa dolaba kaldırırım olur biter.zaten elimde kırık ps3 var hali hazırda onu kullanıyorum
    İSTANBUL içi elden veririm öteki türlü her ile gönderim yapabilirim sıkıntı yok ilk başta para hesaba yatar sonra kargoyu cıkarırım kargo karşı tarafa aittir.
    güven sorunu olanlar referanslarıma bakabilirler.hdd siz almak isteyen için oyun vs yardımcı olurum sorun degil.
    cihazımın arkasındayım.kadıkoy veya bakırkoyde harala gürele çiplenen dandik lehimlenen yada çıkma çip dandik çip kullanılan bir cihaz degildir
    daha ucuzunu bulan buldugu kişiden alsın sorun yok
    Her zaman ÖLÜCÜLERE acıgım saygılar ..

NOT:Kinect satılmıştır

uzattım.. iyi forumlar..

Yusuf SATIR 0 541 269 34 57

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI

SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnakeMannn -- 3 Ağustos 2014; 23:55:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.