Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    yogun ıs sebebı ıle zaman bulamıyorum oynamaya uzun bı suredir yogun olucam o yuzden bos bos duruyo psn de verıcem 2 aylık hakkı var ıcınde ki oyunlar dont starve, dead nation,stick it to the man,strider ve tomp raider : defintive edition oyunları bulunmaktadır istanbul göztepede oturuyorum isteyen gelip evımde deneyerek alabılır hıc bır sorunu yoktur kutusu kutu ıcerıgı herseyı vardır pazarlık yoktur lutfen rica edıyorum pazarlık msj atmayın sımdıden alan arkadasa hayırlı olsun komısyonla sanal pazarda acarım FİYAT : 1000 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baty8499 -- 18 Ağustos 2014; 18:01:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım, takip
  • herkese ılgısınden dolayı tessekur ederım arkadaslar makıneyı GOadvance arkadasıma rezerve ettım eger almazsa bır sorun cıkarsa olabılır ınsanlık halı mesaj saatıne gore donus yapıcam

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat uygunmuş hayırlı işler. Forumdaki dolandırıcılık olaylarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baty8499

herkese ılgısınden dolayı tessekur ederım arkadaslar makıneyı GOadvance arkadasıma rezerve ettım eger almazsa bır sorun cıkarsa olabılır ınsanlık halı mesaj saatıne gore donus yapıcam

Hep satıcıya , hep satıcıya . kullanıcıya giden cihaz yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    16 yıl önce açıldı
    satıldı
    3 ay önce açıldı
    [SATILDI] SATILDI
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.