Şimdi Ara

(SATILDI)10 AY ORIGIN ACCESS PREMİER (FİFA 20-SW JEDİ FALLEN ORDER-NFS HEAT) + SATIN ALINMIŞ OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (SATILDI)10 AY ORIGIN ACCESS PREMİER (FİFA 20-SW JEDİ FALLEN ORDER-NFS HEAT) + SATIN ALINMIŞ OYUNLAR
    Hesap 2013 te açtığım ana hesabımdır, benden başka kimse hesabı kullanmadı. 2 Kasım 2020 tarihine kadar Origin Access Premier üyeliğine sahiptir. Origin Access Premier sayesinde EA'in çıkardığı ve çıkaracağı her oyuna en üst paketden sahip olabilirsiniz. Ayrıca her ay farklı firmalara ait, ekstra yeni oyunlar eklenmektedir.
    Oyunların listesihttps://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/vault-games

Bunun dışında kendi satın aldığım BF1 Revelation+ BF4 Premium Edition+ NFS 2015+ Sims 4 gibi oyunlarda kalıcı olacaktır. APEX Legends hesabım 100 level ve bir çok legendary skine sahiptir ayrıca Premier boyunca battle pass sahiptir. Fifa 20 de 80-100k arası para bulunmaktadır, fazla oynamadım ama diğer çoğu BF oyununda açılması zorlayıcı bir çok silaha sahibim.

Hesabı ben açtığım için hesabın elinizden gitmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Mail bilgisi, şifre ve gizli güvenlik sorusu değiştirebilir. Ücreti havale yaptıktan sonra 10 dk içinde işlemleri yapabiliriz yada Ankara içindeki arkadaşlarla işlemleri yüz yüze de yapabiliriz.

(SATILDI)10 AY ORIGIN ACCESS PREMİER (FİFA 20-SW JEDİ FALLEN ORDER-NFS HEAT) + SATIN ALINMIŞ OYUNLAR

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam hayirli satişlar ben birsey sorucam kusura bakma vaktini alcam
    Origin Access Premier ne oluyor
  • scorpionnn kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru hocam sorun değil. Yukarı da belirttiğim gibi, 10 ay boyunca yolladığım linteki 243 tane oyuna erişiminiz olur. EA çıkardığı oyunları en üst paketleri ile oynayabilirsiniz ayrıca EA in çıkaracağı tüm oyunlara da oyunun çıkma tarihinden 2-3 gün öncesinde erişebilirsiniz. Şu an da Premier üyeliğin içerisinde EA geçen ay çıkardığı Star Wars The Fallen Order, NFS Heat gibi oyunları Deluxe paket olarak oynayabiliyorsunuz. Ayrıca her ayda yeni oyunlar ekleniyor premier kütüphanesine.

• Güncel. Fiyatda indirime gittim, 300tl istemekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI XBOX GAME PASS 3 AYLIK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel. Fiyatda indirime gidiyorum, istediğim ücret 275tl

• Güncel

• Güncel. 2 Kasım 2020 tarihine kadar Origin Premier erişimi bulunmaktadır.
  • Fiyat uygun tavsiye ederim

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bende uygun fiyata koyduğumu düşünüyorum ama fazla talep yok sanırım Origin Premier'e.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.