Şimdi Ara

(SATILDI) CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 (WARZONE 2.0) 54 ORION+54 POLYATOMIC HESAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 (SATILDI) CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 (WARZONE 2.0) 54 ORION+54 POLYATOMIC HESAP

Call of Duty MW2 Standart Edition oyunu kendim satın almış olup ayrıca hesabın ilk ve tek sahibiyim. Hesapta shadown ban/ban kesinlik yoktur. Hesabın mail bilgileri de verilecektir. Hesapta ayrıca Overwatch satın alınmış olup + Diablo 3 Reaper of Souls mevcut. Overwatch'da bir çok legendary skin mevcut, Diablo'da da Monk ve Demon Hunter'da bir çok set tamamlanmış olup hatırladığım kadarıyla 800 level civarı olmaları lazım.

Hesabın asıl değeri Call of Duty Modern Warfare 2'de verdiğim emektir. Yurtdışı sitelerinde benzer değerde hesapların satışının 400$'dan başladığını kontrol edebilirsiniz. Ben o tarz sitelerle uğraşmak istemediğim için hesabın ederinin çok altında burada satışa koyuyorum.

- Sezon 1 Battle Pass %100 yapılı olup Sezon 2 Battle Pass satın alınmış durumda.

- Hesapta 2500CP mevcuttur.

-Sezon 2'de gelen silahlar hariç tüm silahlar son seviyedir ve tüm kamuflajlar açıktır. Launcher'lar dahil 54 silahta, oyunun en zor açılan silah skini Orion mevcuttur.

-54 silahta Orion+ Polyatomic+ Platinum+ Gold+ 202 adet kamuflaj açıktır.

-Hesapta bir çok blueprint mevcut olup Beta skinleri de dahil bir çok operatör skini mevcuttur.

Havale/EFT ile satış yapılacaktır. Ciddi alıcılar isterse gelip evime oradan işlemleri birlikte de yapabiliriz (Ankara-Çankaya'da oturuyorum) Daha önce hesap satışlarım olmuş olup referanslarım mevcuttur. PM ile sormak istediğiniz soruları sorabilirsiniz.

Hesap Alpgrgn kullanıcı adlı arkadaşımıza satılmıştır.

(SATILDI) CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 (WARZONE 2.0) 54 ORION+54 POLYATOMIC HESAP

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Size özelden mesaj attım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.