Şimdi Ara

SATILDI!! 195/50/R15 82H Continental Çıkma Lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lastikleri araçtan bugün söktürdüm. Uzun yola çıkmadan önce değiştirmek istedim. Diş kalınlıklarını geçen ay serviste bakım esnasında ölçtürdüm ve arkalar 4,5 mm, önler 3,5 mm çıktı. Lastikler Continental marka, Premium contact serisidir ve 2009 un 18. hafta üretimidir. Mitsubishi Colt aracımda kullandım. Lastik performansından çok memnundum ki bugün aynı Continental markadan Premium Contact 2 serisinden 4 lastik taktırdım. Çıkma lastik arayana fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi temiz lastik diyebilirim. 4 lastik için 150 TL istiyorum. Arkalar 50 TL den, önler 25 TL den düşünülmüştür. Lastikler İstanbul Maltepe ilçesinde. Gelip görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanv -- 14 Eylül 2012; 18:12:40 >

• kardeş mrb lastiklerine talibim numaram 05067209025 cvp verirsen sevnrm .
  • bu sabah tek lastik için kargo hesaplattım. yurt içi kargo 62.5 TL dedi. Resmen vurgun. Bu lastikleri elden teslim etmem alan için en mantıklısı gözüküyor.
  • Lastikler satıldımı acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooPPeR78

Lastikler satıldımı acaba ??

üstte telefonunu veren arkadaş haftaiçi adresimi aldı, lastikleri almak için ama henüz net bir gün ve satış söz konusu değil. Öncelikli ondan bilgi geldikten sonra satılıp satılmadığı kesinleşecek. Ona rezerve gibi bir durumda lastikler. olumsuz durumda mesaj atarım istersen.
  • Ok sağol burdan yada mail adresinden dönersen sevinirim bendede 2006 amt colt var onun için düşünüyorum.
    slm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.