Şimdi Ara

[SATILDI] 2016 SERİSİ SAMSUNG 60KS8000 152 Ekran 4K SUHD QUANTUM DOT HDR TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Televizyon 18 Haziran 2016 tarihinde kuruldu, yani daha sadece 2 HAFTALIK. Kutusu, belgeleri, her şeyi DURUYOR!

Uzun süre araştırdım en iyisini almak için, bu televizyonu seçtim ve kısa bir süre kullanmış olmama rağmen gerçekten çok iyi bir televizyon olduğunu söyleyebilirim. Kısa bir incelememi http://forum.donanimhaber.com/m_113061373/mpage_16//tm.htm#117772656 da yazacağım.

Şirket içinde yapılan bir çekilişte hediye başka bir televizyon kazandığım için, 2 hafta önce satın aldığım ilandaki televizyonumu satıyorum. Çekilişte kazandığım televizyon ilandakinden kesinlikle daha iyi değil fakat bütçesel sebeplerle satın aldığım televizyonu satmaya karar verdim.

Televizyonu pek anlatmayacağım çünkü her yönüyle süper bir televizyon, internetteki yorumlarına ve incelemelerine bakabilirsiniz.

Kısaca:
    SUHD 4K
    ULTRA HD Premium
    HDR1000 destekli
    Quantum Dot Ekran Teknolojisi
    SMART TV (Tizen İşletim Sistemi)
    10 BİT Panel
    1000NIT Parlaklık
    Akıllı Kumanda
    70W Ses Çıkışı

Size gelip görme, istediğiniz testi yapma, sıfır ışık ortamında deneme yapma imkanı tanıyorum. Gelip görebilir, testlerinizi yapabilir, kutusuyla belgeleriyle eksiksiz teslim alabilirsiniz.

Yer: İstanbul / Kadıköy / Kozyatağı Mahallesi

FİYAT: 5900 TL

Edit: Fiyat eklemeyi unutmuşum :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oandic -- 20 Eylül 2016; 18:44:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar,

TV ile ilgili incelememi de 2016 Samsung Tizen TV başlığında yazdım, okuyabilirsiniz.
    http:////forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118199017

• Elimde para olsa inan birak 6200 u 6500 e tamamlar alirdim sizden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişten çıkan televizyon da geldi kuruldu, salonda iki televizyon duruyor şu an yer kalmadı :) Bu nedenle fiyatı 6000 TL'ye indirdim, artık nefes alalım biz de :)

• Hayırlı olsun
    Benim bir sorum olcak teledünya bağlamışsınız acaba hdmı ilemi bağladınız yoksa tüplü tvlerdeki gibimi,bende tüplü tv vardı yeni bir tv aldım teledünya kullanıyorum hd kutu var hdmı ile bağlasam görüntü farkedermi

• Kutuyu HDMI ile bağladım. Bence görüntü HD kanallarda fark edebilir çünkü HDMI daha hızlı bir bağlantı arayüzü eski bağlantılara kıyasla; daha fazla veriyi taşıyabiliyor. Ayrıca sesi de tek kablo üzerinden almak kullanışlı.

• Fiyatı 5.900 TL'ye indirdim, bilginize.

• Ben de takipte olayim hocam.. Agustos'ta evleniyorum allah kismet ederse. Ev diziyoruz hizli bir sekilde. Arastirmalarim sonucu bu tv de ihtimaller icerisine girdi. Bir de Sony 55XD9305 var aklimda. 60KS8000 yerli ve yabanci degerlendirmelerde hep daha iyi oldugu soyleniyor, Sony'den en buyuk eksigi ise 3d oldugu yazmakta.. 3d artik gecti bitti demode oldu diyorlar da, heves iste.. benim de ilk defa bu ayarda bir tvím olacak, ister istemez olsun istiyor insan..

Bir karar verebilsem rahatlayacagim.
    Basligi gereksiz yere mesgul ettiysem kusura bakmayin lutfen, umarim en kisa surede satisini gerceklestirirsiniz (bana gelir belki.. )

Saygilar
  • Elguug kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, 3D konusunda Samsung bu sene bütün modellerinden 3D desteğini kaldırdı. Sanıyorum evde izleyen tüketici nezdinde beklenen etkiyi ve film satışını getirmedi 3D; sinemada dev ekranda izlemenin keyfini vermediği kesin. Senede 2-3 kere belki izlenecek 3D için gereksiz görüldü demek ki. Haksız da sayılmazlar bence.

Görüntü kalitesi, renkler, parlaklık, akıcılık vs. hepsi süper. Hatta USB üzerinden film oynatma konusunda da çok iyi; örneğin çekilişten çıkan TV'nin görmediği external HDD'yi Samsung gayet rahat görüyor açıyordu.

Ben de Haziran başında evlendim, o yüzden sizi anlıyorum aslında :) Bu da bizim ilk televizyonumuz, uygun fiyata alma şansımız oldu direkt aldık harika incelemelere dayanarak :) Gönül ister çekilişten çıkanı satıp bunu kullanayım ama hanıma laf anlatamadım biraz :D

İsterseniz özel mesaj atın, konuşalım. Sorularınız varsa da cevaplamaya çalışırım elimden geldiğinde.

• Nette arastırdıgımda 6500 den asagıda fiyatlar buldum. iki haftalıkta olsa heleki işin içine kargo girerse
    soylediğiniz fiyata kimse almaya yeltenmez. Bence fiyatı baya bi revize etmeniz lağzım. Ne dediğinizi duyar
    gibiyim. İki haftalık urun 2. el mi olur diyorsunuz ama herseyde mekanik böyledir maalesef. Kendi adıma,
    600 lira fazla kösülür kafam rahat sıfır alırım. Fiyat revize şart.
  • Daha ucuza eşe dosta akrabaya vermeyi tercih ederim. Hem led tv'lerin nasıl bir piyango olduğunu biliyorsunuzdur, birçok insan panel sıkıntısı yaşıyor. Dileyen gelip görüp deneyip alabilir dükkanın veya bir sitenin aksine.

Görüşünüz için teşekkürler yine de.

• Televizyon satılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oandic

Televizyon satılmıştır.

Hayırlı olsun dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.