Şimdi Ara

Satıldı.21' HP Flat sony trinitron monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    21" HP 1110 flat sony Trinitron CRT Monitör.

http://www.mirage-mmc.com/direct/US/itm00052.htm

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=382087&prodSeriesId=298697&lang=en&cc=us

ekranda kenarlarda çizikler var, kasada deforme olan bir yer var. resim çekip koymaya çalışırım.

elektronik açıdan sorunu yoktur.

monitörle birlikte kaliteli bir vga kablosu (e118405) ve güç kablosu da veriyorum. kablolar beyazdır.

Fiyat 80 YTL
    djital tv kartı, iyi bir kablosuz kulaklık gibi şeyler lazım bana. onlarla takas olur. altı üstü neyse anlaşırız.

Satıldı.21' HP Flat sony trinitron monitör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 12 Aralık 2008; 16:37:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekranda çizik var demişsin ama anlaymadım kasada mı?
  • hayır, camın üzerinde. bez çizikleri var.

• BEN AYNI MONİTÖRÜ BULDUM VALLA ÇOK İYİ BİR MONİTÖR BİRAZ AĞIR VE ÇOK YER KAPLIYOR AMA BU GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BAŞKA BİR MONİTÖRDE ALICAĞIMI SANMIYORUM.EE TABİİ SONY TUBE OLUNCA FARK ORTAYA ÇIKIYOR.VALLA YERİM VAR BEN GRAFİKLE UĞRAŞIYORUM KALİTELİ GÖRÜNTÜ VEREN BİR MONİTÖR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİYEN ARKADŞLARA ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quanchii
    ÇOK YER KAPLIYOR AMA BU GÖRÜNTÜ KALİTESİNİ BAŞKA BİR MONİTÖRDE ALICAĞIMI SANMIYORUM.

satış nedenim de çok yer kaplaması zaten. 24" lcd fiyatları, f/p noktalarına gelene kadar kullanmayı düşünüyordum ancak evdekilerin baskılarına dayanamayarak 22" lcd aldım. lcdnin ise max çözünürlüğü 1680*1050 60 hz. 1600*1200 85 hz sonrası, çok garip geldi. attan inip eşeğe binmiş gibi oluyor insan. masaüstünde de 1280*1040 120 hz, çok iyi oluyordu.

• izmirin neresinden acaba ?
  • buca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P.M
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.