Şimdi Ara

[SATILDI][22',2ms,1680x1050] Satılık Samsung 2232BW Monitör 190 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    PAZARLIK YOKTUR!

İLANI İLK AÇTIĞIMDA 190 TL VERENLER VARDI SATMAMIŞTIM,BU FİYATTAN AŞAĞIYA KESİNLİKLE VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM,KARGO ALICIYA AİTTİR.CİHAZ KOCAELİDE OLDUĞU İÇİN İSTANBULDA ELDEN TESLİMLER CUMA,CUMARTESİ,PAZAR OLABİLİR.

Ürünü yaklaşık 10 ay önce yine forum üzerinden ps3 için satın almıştım.Alındığından beri çok kullanılmadı zaten,ayrıca ps3 sattığım için artık ihtiyacım kalmadı.Kozmetik olarak temiz olup ekranda herhangi çizik veya ölü piksel yoktur.10 üzeriden rahatlıkla 8 alır.Sadece bir köşesinde altlı üstlü hafif aşınmalar mevcuttur ondan 10 üzerinden 8 alır diyorum,göze çarpmayıp kondisyonunu pek etkilememektedir.Hiçbir sorunu,sıkıntısı olmayan diri bir monitör.Cihazı kocaelide izmitten veya istanbul kadıköyden elden teslim yapabilirim,yanında vga kablosu ve dvi kablosuda vereceğim.Öbür türlü önce para sonra kargo şeklinde forum üzerinden satışı yapılacaktır.Referanslarım mevcuttur.Resimler;

Fiyat : Pazarlıksız 190 TL!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 15 Aralık 2012; 2:44:36 >

• Hocam PS3'ün sesini nasıl alıyordunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Hocam PS3'ün sesini nasıl alıyordunuz acaba?

hocam kutudan cikan rgb kabloyu(ucu sari,kirmizi,beyaz renkli kablo) bir tane ses cikisina cevirmek icin bir kablo var(beyaz ve kirmizi ses girisini tek cikisa ceviriyor),ona bagladiktan sonra elimizdeki tek ses cikisini kulaklik cogalticiyla ses girisine ceviriyoruz.sonra hoparlore bagliyoruz.eve gidince resimlerle gosterebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 4 Aralık 2012; 20:57:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

quote:

hocam kutudan cikan rgb kabloyu(ucu sari,kirmizi,beyaz renkli kablo) bir tane ses cikisina cevirmek icin bir kablo var(beyaz ve kirmizi ses girisini tek cikisa ceviriyor),ona bagladiktan sonra elimizdeki tek ses cikisini kulaklik cogalticiyla ses girisine ce8iriyoruz.sonra hoparlore baglizoruz.eve gidince resimlerle gosterebilirim

Hocam ben alıcı değilim boşuna uğraşmayın. Dolandırılmasaydım kesin alırdım ama. Bende PS3 için monitör arıyorum içeride TV'de oynamak çok zor oluyor habire TV izliyorlar falan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

quote:

hocam kutudan cikan rgb kabloyu(ucu sari,kirmizi,beyaz renkli kablo) bir tane ses cikisina cevirmek icin bir kablo var(beyaz ve kirmizi ses girisini tek cikisa ceviriyor),ona bagladiktan sonra elimizdeki tek ses cikisini kulaklik cogalticiyla ses girisine ce8iriyoruz.sonra hoparlore baglizoruz.eve gidince resimlerle gosterebilirim

Hocam ben alıcı değilim boşuna uğraşmayın. Dolandırılmasaydım kesin alırdım ama. Bende PS3 için monitör arıyorum içeride TV'de oynamak çok zor oluyor habire TV izliyorlar falan.

Estağfurullah hocam ne olacak,zaten 1-2 kişi daha soruyordu onlara da yardımcı olur belki.Gerekli kablolar bunlar ;

Geçmiş olsun bu arada üzüldüm başınıza gelene.

• Sağolun hocam bir musibet bin nasihattan iyidir derler ders oldu banada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.