Şimdi Ara

SATILDI *** 220 TL - Fiio F9 Triple Driver Hi-Res Audio kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu paraya alınır ve pişman olunmaz. An itibarı ile sıfırı 670 TL, benim istediğim fiyat 220 TL. Arızasız Sony MDR-V6 yada MDR-7506 ile üzerine az ödeme yapacağım şekilde takas yapılır.

15 Hz - 40 KHz frekans aralığına sahiptir.

Sağ ve sol kulaklıklar ayrıdır, biri 3.5 mm mikrofonlu, diğeri 2.5 mm mikrofonsuz Balanced olmak üzere 1.2 metrelik iki farklı kablosu vardır ve bu iki kablodan arzu edilene takılıp çıkarılabilmektedir. Kablolar kulak arkasından geçecek şekildedir.

Balanced kablo ile Balanced Out portundan gelen ses, normal 3.5 kablosu ile verdiği sesten daha yüksek - netlikte bir değişiklik göremedim.

Sinir olduğum özelliği kutusunda biri kırmızı, diğeri siyah iki kulaklık görülmesine rağmen, her iki kulaklığında siyah renk olmasıdır. Tamam, hem kulaklığın hem de kablonun üzerinde R ve L yazıyor, ama siyahın üzerine siyah yazmak hangi akla hizmettir, anlamış değilim. Hayır madem öyle, neden kutunun üzerine bunun abisi olan F9 Pro'nun kırmızı ve siyah görselini koydunuz yahu?

Ses kalitesine gelecek olursak, son derece nettir, hangi cihaza bağlarsanız bağlayın ses çatlamaz, patlamaz - netliği bozulmaz. Bir dinamik, iki balanced armatürden oluşan yapısı ile başka bir şey beklenmez zaten. Her kulaklık gibi, verdiği sesi beğenip beğenmemek ve keyif alıp almamak size kalıyor.

Fotolarda gördüğünüz üzere tüm aksesuarları tamdır, sert plastikten bir kutusu ve 6 çift silikon kulaklık ucu mevcuttur.

Satınalma nedenim kulaklarımı ağrıtan 1More Triple Driver'a alternatif olarak düşünmemdi - Allah'ı var, 1More ile kıyaslanmayacak kadar rahattı ve ucuza almıştım ama Sony kulaküstü kulaklıklara geçiş yaptım, artık kulakiçi kullanmak istemiyorum.

Kargo ücreti fiyata dahildir, ben ödüyorum.

Sahibinden.com üzerindeki GET'li satış linkine buradan ulaşabilirsiniz:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-fiio-f9-triple-driver-hi-res-audio-kulaklik-588660031/detay
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonmez234 -- 18 Temmuz 2018; 18:42:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.