Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 1x4 GB ve 2x2 GB ddr3 1333 mhz RAM kargo benden Satın Al 2 Haziran 2018 11:18 1 1 SATILIK 1x4 GB ve 2x2 GB ddr3 1333 mhz RAM kargo benden ----HALEN SATILIKLAR----------2x2 GB ddr3 1333 mhz CRUCİAL marka RAM 75 TL kargo benden. elden alınırsa da farketmez fiyat pazarlıksızdır.Kargosunu PTT ile yollayıp ben karşılayacağım.4 GB tek parça DDR3 1333 Mhz Kingston Marka RAM 80 TL kargo benden. elden alınırsa da farketmez fiyat pazarlıksızdır.Kargosunu PTT ile yollayıp ben karşılayacağım.---satılanlar--------2x4 GB ddr3 1600 mhz Elixir marka RAM SATILDI TL kargo benden. elden alınırsa da farketmez fiyat pazarlıksızdır.Kargosunu PTT ile yollayıp ben karşılayacağım.ayrıca elixir marka 1333 mhz 4 GB ddr3 RAM de mevcut--> SATILDI TL Pazarlıksız.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Google diy voice kit SATILDI i3 2120 SATILDI 3x4 GB ddr3 RAM kargo benden Satıık/takaslık i7 3770
Dostum merhaba, Bana tek modul 8 GB olanindan gerek. Sebebi de dizustum eski olup 2 slota sahip. Su anda 4 GB * 2 seklinde iki modulum var. Bu nedenle ancak 4 GB'in birini 8 GB ile degistirebiliyorum. Halbuki 3 slotlu olsaydi, 4 GB daha ekleyecektim.
LivingDeads69 kullanıcısına yanıt ne yazıkki elimde yok. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Google diy voice kit SATILDI i3 2120 SATILDI 3x4 GB ddr3 RAM kargo benden Satıık/takaslık i7 3770