Şimdi Ara

SATILDI. 540TL ye Samsung Buds Kulaklık (Kutusu açılmadı, faturalı, garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İlan içeriği: Samsung Buds (SM-R170NZWATUR)

samsung türkiye
    Samsung Galaxy Buds Kablosuz Kulaklık (Beyaz)
    https://shop.samsung.com/tr/samsung-galaxy-buds-kablosuz-kulaklik-beyaz

Fiyat: 540TL

Takas durumu: Takas düşünmüyorum, takas için mesaj atmayınız, takas mesajlarını cevaplamayacağım.

İlan açıklaması: Samsung M51 telefonun yanında hediye verildi. Beyaz renk.
    Kutusunun açılmadığını gösteren güvenlik etiketini ve orijinal olduğunu gösteren Samsung hologramını fotoğraflarda görebilirsiniz.
    24 ay resmi Samsung Türkiye garantisinde. Faturası ile birlikte teslim edilecek.

Ankara içi elden teslim edebilirim. Alan arkadaş elden teslim anında istediği gibi test edebilir. Ankara dışı elimden geldiği kadar sağlam kargo paketi yaparım. Bugüne kadar kimseye yanlışım olmadı, alışverişlerde ki referanslarım belli, alışveriş yaptığım değerli arkadaşları (referanslarımı) aşağıda ki tabloda görebilirsiniz.

İlan fotoğrafları:

Alışveriş yaptığım değerli arkadaşlar (Tam Liste)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 28 Ekim 2020; 16:51:46 >

• Bilginiz olsun diye söylüyorum aynı şekilde sıfırı A101’de 499₺. Henüz 2 gün önce gördüm.
    Hayırlı satışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A101 genelde ithalatçı garantili elektronik ürünler satıyor. İlanımdaki kulaklık 24 ay resmi Samsung Türkiye garantili ve kutusu açılmamış sıfır ürün. Faturası, güvenlik etiketi, hologramı her şeyi tam.

Fiyat belirlerken, Samsung Türkiye online mağazası, vatan, teknosa, mediamarkt, amazon, hepsiburada.com da ki fiyatları baz alıyorum. İlanımda ki kulaklık bu platformlarda 630-700TL arasına satılıyor. Bir miktar pazarlık payı da olduğunu düşünürsek gayet uygun fiyat olduğunu düşünüyorum.

Arzu eden riske girip 101 den alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.