Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI. 6 TB Taşınabilir HDD Seagate Satın Al 9 Mart 2021 13:17 1 1 SATILDI. 6 TB Taşınabilir HDD Seagate Model: SRD0NF2'dir.Bad sectorü yoktur, tüm gbları taratıldı HD tune ile 2 gün sürse de sorunsuz.İçindeki bilgileri 5 pass ile silindi, tamamen sıfır gibi elinize gelecek, ben içindeki diski çıkartıp masaüstü bilgisayarıma takmıştım 1.5 yıl bu şekilde kullandım, genelde kullanılmadı sadece film-oyun depolaması yapıldı. Garantisi ocağın 26sında bitmiştir.BÜTÜN AKSESUARLARI DURMAKTA VE HİÇ KULLANILMADI, HER TÜRLÜ PRİZE UYACAK UCU VAR DÜNYANIN HER YERİNDE KULLANILABİLİR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Siirt Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Acer Nitro 5 AN515-46 3070 Ti 150w 6800h 24 çekirdek Üst düzey Laptop Satılık iPhone 14 Pro MAX siyah TR cihazı garantili kutulu faturalı 24M1N3200ZS/00 Monitör 23.8" Oyun ve ofis için Garantili sorunsuz Nespresso Atelier ve Philips Airfryer XL HD9252/90