Şimdi Ara

(Satıldı)80 LvL Euro Warrior + Cleric @ Troy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdilik düşünülen direk ver ve al fiyatı : 750YTL
    Elden verilebilecek illerimiz : Edirne - İzmir - İstanbul - Bursa (az bir ihtimal Antalya)
    Oyunda ulaşılacak nick : JUDOKAN27 size yardımcı olur (Ben online değilim) İsteyenler bana pm yoluyla ulaşarak msn adresimi alabilirler

Charın üzerinde 9 gap için 3 adet +3 Light armor mevcuttur. Eksik olanlar 68 legs, 69 shoulders ve 68 handstir . En son onları arıyordum çünkü Hunterlarda kasarken heavy armor düşük lvl oldumu yatabiliyor. Charda eğer benim kafada gidilirse Cleric açmak içinde SP farma ihtiyaç vardır fakat ben açmak istemiyorum Clerici derseniz, Clerici kapattığınız anda warrioru fulleyebilirsiniz. Bunun haricinde 9 gap sp farm istemeyenler mastryi 77 ye alıp 3 gap ile royal guardlarda da hayli hayli SP toplayabilir

15 saniye pot kavramınada bişey ekleyeyim, HP recovery grain ve Vigor recovery grain aynı anda kullanıldığı zaman bu 15 saniye çinlilerle denk oluyor. Grainleri 3 saniyede basıyor, 2 grain tek pot olarak 1.5 saniyeye denk gelir, denedim ve onayladım.

Üzerinde 320 silk var, kapalı birde (No Name) maymunu var. Char sanırsam oyunun ilk 80 lvl euro türk charıdır, Totalde de ilklerin arasındadır

Güzel diyebileceğim bikaç ekipman :

Stat ve skiller :

Manyanga 7 gapla verilen damage :

Görünüşü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyar -- 15 Kasım 2007; 18:32:38 >

• clericte kosma skili varmi? benim bard 30 lvl kosma 40% yaptim simdi cleric acmayi düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanimavrupa

clericte kosma skili varmi? benim bard 30 lvl kosma 40% yaptim simdi cleric acmayi düsünüyorum
    hayır koşma skilli sadece bardta mevcut, Cleric daha sağlam olabilmek için bir seçenek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyar

hayır koşma skilli sadece bardta mevcut, Cleric daha sağlam olabilmek için bir seçenek

Alıntıları Göster
    uppp

benim charda two handed ins bole görürüm benim charıda...
  • quote:

Alıntıları Göster
    ozaman gec kalmismiyim cleric icin sanirim clericcte hp ile ilgili cok skil var bardda yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 3 Kasım 2007; 16:17:32 >
  • quote:

ozaman gec kalmismiyim cleric icin sanirim clericcte hp ile ilgili cok skil var bardda yokmu

Alıntıları Göster
    hiçbişey için geç değil, hatta bu benim char skill edit ile rogue bile yapılabilinir, Ben bi sürü 80 lvlde glaiveden bowa sonra bladeye sonra gene glaiveye dönen adam tanıyorum
  • quote:

hiçbişey için geç değil, hatta bu benim char skill edit ile rogue bile yapılabilinir, Ben bi sürü 80 lvlde glaiveden bowa sonra bladeye sonra gene glaiveye dönen adam tanıyorum

Alıntıları Göster
    ben clericte su ikinci siradan 3. skili actim ama acmiyor baska bir weapon icinmi neden acmiyor
  • quote:

ben clericte su ikinci siradan 3. skili actim ama acmiyor baska bir weapon icinmi neden acmiyor

Alıntıları Göster
    bazı skilleri uplıcaksın sanırım öle açılıo
  • quote:

Alıntıları Göster
    güzel char inş. umduğunu bulursun ztn hmn 80 yapmışsın ii para eder itemlerde hazır ama tek kusuru troyda olması biraz daha ii bi serverda olsaydı anında alınırdı

• quote:

Alıntıları Göster
    konu warrior + cleric bilgilendirmesine doğru kayıyor bu son sorun olsun murat, Clericteki skilleri kullanabilmen için Cleric rodunun olması gerekli, Warrior ile birlikte Cleric kullanacaksan weapon switch yapman gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrJİn_DeVıL

Alıntıları Göster
    char güzelmiş hayırlı satışlar

manyanga vuruşunda nie öyle 2 tane damage gözüküo
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.E

char güzelmiş hayırlı satışlar

manyanga vuruşunda nie öyle 2 tane damage gözüküo

Alıntıları Göster
    o vuruş 3 kişiye vuruyor, 1 kişi önündeki 2 kişi arkasındaki olmak üzere, yani ortada kalırsan dağıtırsın ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrJİn_DeVıL

Alıntıları Göster
    dostum charin tek kelime ile "mükemmel" umarim istedigin fiyata satarsin hayırlı satislar
    Up...!
  • quote:

o vuruş 3 kişiye vuruyor, 1 kişi önündeki 2 kişi arkasındaki olmak üzere, yani ortada kalırsan dağıtırsın ortalığı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

anladım sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E

quote:

Orjinalden alıntı: Tyar

anladım sağol

Alıntıları Göster
    Hayırlı satışlar.Süper char

• quote:

Orijinalden alıntı: VamorteCurtela

Hayırlı satışlar.Süper char

Alıntıları Göster
    Vay be..
    Sende satıyorsun ha..
    Karakter ciddi anlamda mükemmel. Koyduğun paraya gitmesi lazım. Bende etraftakilere duyurayım bir bakalım alacak var mı..
    Hayırlı satışlar.

• Keşke bende olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: кυvveтміяа

Keşke bende olsa...
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.SeNaToR

Keşke bende olsa...

750 ytl ver senin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.SeNaToR

Keşke bende olsa...

750 ytl ver senin olsun

Alıntıları Göster
    yaw sen hani çeşit çeşit video cekip koyucaktın bu charla seni beklıoz 1.5 aydır

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

yaw sen hani çeşit çeşit video cekip koyucaktın bu charla seni beklıoz 1.5 aydır

Alıntıları Göster
    süper char inş. istediğin fiata alırlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.