Başlığı gördüğümde dedim ki "güzel bir fiyatsa alırım." ama ne göreyim! neredeyse üstüne para isteyecek. |
SATILDI!! Amazon Türkiye 1000+500 TL Hediye Çeki Bulunur!! (2. sayfa)
-
-
bende ilanı görünce heycanlandım ama 20 tl çok az be bro :D
-
500e500 1000e1000 yapta kimseyi yorma kardeşim. Duacım olursun bak demedi deme
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam, Amazon hediye çekleri bu indirim oranıyla satılır genellikle. Ayrıca 20 TL olarak düşünmemek lazım, bu çekler hesaba yüklenerek kullanıldığı için birden fazla çek birleştirerek kullanılabiliyor. Atıyorum iPhone 13 alacaksınız. 15000 TL'lik Amazon çeki toplayarak kendi hesabınızdan 600 TL'lik bir indirim hiç yabana atılacak bir indirim değil. İyi günler dilerim.
Konuna cevap veren arkadaş haklı durumda ve sen dalgaya alıyorsun beleşçi herif felan yazıyorsun. Adam gayet haklı böyle sıcak fırsat mı olur ? Fiyatı 1000 Lira olan bir hediye çekine 980 lira istemen ayrıca komedi :) bir de utanmadan geçip yani bakın ben 960 a verirseniz alırım diyerek satış psikolojisi yapıyorsun. Bence beleşçi diye azarladığın adama laf atacağına sen bas git bu forumdan. Tamamen tribüne oynayan boşuna yer kaplayan konunu da çöpe fırlat gitsin. Şu işe bak 1k adama para atacağım sırf 20 lira için :D Sen ne kullanıyorsun bize de ver o kafadan bize de lazım :D
-
bu ne abi ülkede 2.el hediye çekine bile zam gelmiş utanmasa ederinin üstünden satacak 500 liraya 20 lira nedir allah aşkına?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hala 30tl indirimlisini bul alayım diyosun. insanlara cahil herif bilmem ne diye hitap ediyorsun. binlerce üye var bu forumda 1 kişi çıksında 500tl lik çeki 480 tl ye alırım 20 lira için tanımadığım birini 480 tl gönderirim desin ozaman haklısın diyeceğim. maalesef bu ilanın ile sana hak vermek mümkün değil.
-
suyun ısındı senin artık forumdan gitme vaktin geldi. gerekli şikayetler yapıldı grupça. senin gibi terbiyesiz insanları aramızda görmek istemiyoruz. seni 3 hayırla uğurluyoruz :)
-
Nereden çıktı karşıma bu konu bilmiyorum ama istemsizce tüm mesajları okudum yani her şey iyi güzel de insanlara karşı cevapların gerçekten çok seviyesiz geldi bana... Ee konu benim istediğimi yazarım diye düşünebilirsin ama yanlış, burası herkese açık bir forum.
Ben de sana bir teklifte bulunacağım, seninle aynı oranda :) Gel sen bana bugün 480TL havale yap, ben sana 24 saat sonra 500TL olarak geri göndereceğim... Hiç indirim mindirim uğraşma, al sana %4 trink kazanç havale bilgilerini atayım mı?
-
Elbette mantık ve seviye dahilinde istediğiniz yorumu yazabilirsiniz. Ama mantık ve seviye dışına çıkarsanız cahilliğinize ve seviyenize uygun yanıtlar alırsınız.
"%4 trink kazanç" hakkında: Eğer 480 TL borca ihtiyacınız varsa göndereyim, yarın ödeyecekseniz 480 TL olarak geri gönderebilirsiniz. Bir günde %4 küsürlük faiz kazancı adil olmaz. Ancak yorumunuzdan niyetiniz gayet anlaşılıyor. Sanırım profil fotoğrafınızdaki kişi öyle öğretti size. Onu kullanarak inandırabileceğin belki %85-90'lık bir kesim var ülkede, siz bi' onlara başvurun isterseniz ;)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X