Şimdi Ara

SATILDI!! Amazon Türkiye 1000+500 TL Hediye Çeki Bulunur!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI!! Amazon Türkiye 1000+500 TL Hediye Çeki Bulunur!!
    Tümü satıldı.

Amazon Türkiye hediye çekleri %4 indirimle satılır. (1000 TL'lik hediye çeki 960 TL, 500 TL'lik hediye çeki 480 TL)

NOT: Arkadaşlar bunu ihtiyacım olduğu için ya da al&satçılık vs. için değil, gelen saygısız yorumlardan sıkıldığım için yazıyorum. Ülke insanında cidden anlama problemi var. İndirimin oranının önemli olduğunu bile anlatamıyorum. 500 TL'lik hediye çekine 250 TL teklif ettikten sonra bir de saçma sapan yorumlar yazıyorlar. Beğenmediğiniz 20 TL'lik indirimle 300 TL'lik Amazon hediye çekini 280 TL'den alabilirim.

Ayrıca tüm 500 TL ve üzeri Amazon Türkiye hediye çekleriniz %7 indirimle alınır. (1000 TL'lik hediye çeki 930 TL, 500 TL'lik hediye çeki 465 TL'den alınır.)

Bu arada bana satmak yerine zaten yüksek ihtimalle %5 indirimle zaten hızlıca satarsınız.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cahil diyene bak trendyolda aldığın sarıkız piyasaya göre zaten senin verdiğin yüzde 4 kari aşıyor.ne anladık bu işten
    İkincisi yüzde 6 7 den hesap bulursan hepsini alacağım diyorsun madem öyle kendi cüzdanını erit önce.
    Banka kampanyasıyla cüzdana parayı yükle çipleri al sonra laf edeni cahillikle itham et
  • Çok sıcak fırsatmış gerçekten yanıyor buralar vaziyet alalım. Adam 10 lira için tenezzül etmez senin bu saydıklarına
  • Hocam biraz daha düş alalım işimiz görülsün. 10 lira 20 lira az yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Döviz mi bozduruyosun kardeşim şakamısın sen 😂 bence döviz bürosuna git daha iyi hemen bozarlar bu çekleri, 😂

• prestij06 P kullanıcısına yanıt
    Az olduğunu düşünebilirsiniz, saygı duyarım.
    105 TL’lik hesabı kodlarınız ile kullanarak indirimi daha da artırabilirsiniz. Ben cüzdandaki bakiyeyi satıyorum.
    70 TL’lik hesapta ise 25 TL indirim oluyor zaten.

• Yüzde 10 olsa bile düşünürüm kaldi ki yüzde 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 3 Aralık 2020; 19:1:30 >
  • idontwannaknow İ kullanıcısına yanıt
    Cahil diyene bak trendyolda aldığın sarıkız piyasaya göre zaten senin verdiğin yüzde 4 kari aşıyor.ne anladık bu işten
    İkincisi yüzde 6 7 den hesap bulursan hepsini alacağım diyorsun madem öyle kendi cüzdanını erit önce.
    Banka kampanyasıyla cüzdana parayı yükle çipleri al sonra laf edeni cahillikle itham et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 5 Aralık 2020; 15:50:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım sizin anlamada biraz problem var sanırım. Evet %4ü aşıyor, %4ü aşmıyor olsa al sat yaparım sizin gibilerle uğraşmam zaten. Ne anladık bu işten diyorsunuz, ben size altın alın satın mı diyorum. Ki birikim yapanlar için de kuyumcudan daha uyguna geliyor. Ayrıca %6-7’yi de aşmıyor. Siz %10 olsa düşünürüm diyorsunuz, ben de diyorum ki düşünmem. Hatta %6-%7’lik hesapları bulun hepsini alacağım diyorum. Daha para var bende, cüzdandakini eritmeden de alırım merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontwannaknow -- 5 Aralık 2020; 16:15:39 >

• Admin yokmu ya

• Bu ne abi 20 lira için mi hiç tanımadığımız birine 480 tl para göndereceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlığı düzeltin Enayi aranıyor yazın. 20 tl için kim verir 480 tl ye şaka gibi

• 500 liraya 20 lira indirim için tanımadığın birine 480 lira göndermek nedir ya....

• Zaman kaybı bir ilan,bakmak bile insanların zamanını çalmak resmen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cidden saçma sapan bir ilan

• manilafortuna kullanıcısına yanıt

Bak burada bedava Amazon çek dağıtılmıyor, yanlış yerde vakit harcıyorsun. Belediyeye mi başvurursun artık ne yaparsın bilmiyorum. Nereden ne dilenileceği konularına sen hakimsindir.

Buradaki fiyatlar uygun gelmiyorsa ya yazmazsınız ya da insan gibi eleştirinizi sunarsınız. Hatta ihtiyacınız varsa pazarlığınızı da yaparsınız. Ben burada kimseye zorla bir şey satmıyorum. Mantıklı geliyorsa alırsınız, mantıklı gelmiyorsa almazsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.