|
Cahil diyene bak trendyolda aldığın sarıkız piyasaya göre zaten senin verdiğin yüzde 4 kari aşıyor.ne anladık bu işten
İkincisi yüzde 6 7 den hesap bulursan hepsini alacağım diyorsun madem öyle kendi cüzdanını erit önce. Banka kampanyasıyla cüzdana parayı yükle çipleri al sonra laf edeni cahillikle itham et |
Döviz mi bozduruyosun kardeşim şakamısın sen 😂 bence döviz bürosuna git daha iyi hemen bozarlar bu çekleri, 😂
|
Bu ne abi 20 lira için mi hiç tanımadığımız birine 480 tl para göndereceğiz.
|
Hocam biraz daha düş alalım işimiz görülsün. 10 lira 20 lira az yaa
|
Yüzde 10 olsa bile düşünürüm kaldi ki yüzde 4
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 3 Aralık 2020; 19:1:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 5 Aralık 2020; 15:50:16 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontwannaknow -- 5 Aralık 2020; 16:15:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
500 liraya 20 lira indirim için tanımadığın birine 480 lira göndermek nedir ya.... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bak burada bedava Amazon çek dağıtılmıyor, yanlış yerde vakit harcıyorsun. Belediyeye mi başvurursun artık ne yaparsın bilmiyorum. Nereden ne dilenileceği konularına sen hakimsindir. Buradaki fiyatlar uygun gelmiyorsa ya yazmazsınız ya da insan gibi eleştirinizi sunarsınız. Hatta ihtiyacınız varsa pazarlığınızı da yaparsınız. Ben burada kimseye zorla bir şey satmıyorum. Mantıklı geliyorsa alırsınız, mantıklı gelmiyorsa almazsınız. |