Şimdi Ara

SATILDI - [ANK-Satılık] AG Neovo 22' Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Bana çok güzel hizmet etmiş olan AG Neovo 22" monitörümü mekan değişikliği nedeniyle satmak istiyorum. Tam modeli AG-Neovo H-W22.

Ürün linki:

us.agneovo.com/us/content/h-w22.asp

Ekran boyutu 22 inç olup, 16:10 formatındadır. Ekran çözünürlüğü ise 1680x1050.

Benim monitörle ilgili notlarım ise şöyle
    1. Upscaling konusunda monitörü çok başarılı buluyorum. Özellikle 720p oyunlar gayet güzel gözüküyorlar.
    2. HDCP desteği sayesinde HDMI-DVI dönüştürücü ile Playstation 3 ile kullanabilirsiniz (Ben de kullandım)
    3. VGA üzerinden de Xbox 360 bağlıyordum ve görüntünün oturmaması gibi durumlarda Auto-scale özelliği hemen görüntüyü toparlıyordu.
    4. Üzerinde hoparlör var ama başarısız bir hoparlör.

Tam kutusuyla ve kutu içeriğiyle gelecek. Kutu içeriği:
    + Vga-Vga kablosu
    + Dvi-dvi kablosu
    + Güç kablosu
    +3.5mm - 3.5mm ses giriş kablosu

İstek üzerine daha çok resim ekleyebilirim. Kargo pek önermiyorum ama ısrar eden olursa kargo sizden. Ankara içi satış tercihimdir. Fiyat hakkında yorum yapabilirsiniz.

Edit: Ekran parlak ekran değil, mat ekran. Benim gibi yansıma sevmeyenler için yani. Önceden özelliklere yazmayı unutmuşum.

SATILDI

Herkese iyi alışverişler.

SATILDI - [ANK-Satılık] AG Neovo 22' Monitor
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujhen -- 4 Ekim 2013; 0:47:39 >

• monitörde fiyatta gayet güzel, keşke istanbul içi olsaydı ,hayırlı satışlar
  • takip bir hafta içinde alan çıkmazsa alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHKAPLAN

monitörde fiyatta gayet güzel, keşke istanbul içi olsaydı ,hayırlı satışlar

Teşekkür ederim size de iyi alışverişler.
  • p.m.
  • Arkadaşlar ürünü alacağım diyen arkadaşlardan ses çıkmadığı için ürün hala satışta, fiyat hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NormLife28

takip bir hafta içinde alan çıkmazsa alıcam

Bu aralar boyleleri moda forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: St_arican

quote:

ne demek istiyorsun? arkadaşla konuşmuştuk pmden alacaktım gün içinde. mat ekranmış o zamanlar konuda yazmıyordu. mat ekran olduğunu belirtti arkadaş sağolsun. bende almaktan vaz geçtim sonuçta aldığım monitor beni bozulana kadar idare edecek aklımda soru işaretleri kalmasını istemediğim için vazgeçtim. forumdan başka bir monitor aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St_arican

quote:

ne demek istiyorsun? arkadaşla konuşmuştuk pmden alacaktım gün içinde. mat ekranmış o zamanlar konuda yazmıyordu. mat ekran olduğunu belirtti arkadaş sağolsun. bende almaktan vaz geçtim sonuçta aldığım monitor beni bozulana kadar idare edecek aklımda soru işaretleri kalmasını istemediğim için vazgeçtim. forumdan başka bir monitor aldım.

Dogrudur, ben alacagim diyen arkadaslardan ses cikmadi deyince sizi kastetmedim. Siz en azindan almayacaginizi belirttiniz. Baska alacagim diyenler oldu, ilani guncellemedim sonra arkadaslardan ses cikmadi. Ilani bosuna guncellememis oldum. 2-3 kisiyle yasadik bunu.

Sanalpazar cikti mertlik bozuldu . O kadar da diyorum gelin elden deneyerek alin monitoru diye. Gormeden monitor alinir mi?

Bir de herkesin tercihine saygim var ama mat ekrandan niye kaciyor herkes. Isimde de evimde de kod yazdigimdan ben mat ekran olmayinca, yansima olunca cildiriyorum. Su an calistigim yerde profesyonel monitorler kullaniyoruz hepsi mat ekran. Ha belki filmde oyunda tercih edilmiyordur onu bilemem. Bana oyun film performanslari da normal geliyor.

• İlan sahibiyle görüştük fakat yurda çıkacağım için alamıyorum (laptop'a yönelmek zorunda kaldım), bu fiyatta DVI'lı monitör zor, alacak arkadaşa hayırlı olsun.

İlgisi için @fujhen'e teşekkür ederim
  • fujhen F kullanıcısına yanıt
    alabilsek alacazda:)
  • orhankan adli arkadasa satilmistir. Ilginiz icin tesekkur ederim.

Herkese kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.