Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 htc one x at&t 16gb - ank- Satın Al 26 Mart 2013 10:36 1 1 htc one x at&t 16gb - ank- cihaz rootlu ve venomxl rom yüklüdür, stabil ve hızlıdır. şarj olayıda tatminkardır. antutuda 11,000-12,000 arası puan almaktadır. özelliklerini yazmıyorum. fiyat 950tl yazdım fakat android telefonlarla takas önceliğimdir. ekran 4,0 - 4,3 olan 2 adet android ihtiyacım var. ekranda çizik yoktur , ekran koruması ve silikon kılıf vardır. (aksesuar orj. kutu , şarj aleti, usb kablo, yedek ekran koruyucu, 2 adet silikon kılıf, mhl görüntü aktarma kablosu, kutuda kulaklık çıkmıyor yan sanayi kulaklık vereceğim, ) Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ANK-Satılık] Linksys WAG200G ADSL 2+ Modem SATILDI - [ANK-Satılık] AG Neovo 22" Monitor [ANK-Satılık] Galaxy GTX 460 768Mb 192bit htc one x at&t 16gb - ank-
Dostum forumda 17 kvk lı cihazı 950tl den satan arkadaşlar var. Bende fiyatını gözden gerçirmelisin. http://forum.donanimhaber.com/m_72893259/tm.htm
32gb olsa 4 çekirdek pasaport kayıtlı sıfır gibi ve garantili 900 e sattım forumda... 600 verirlerse öp başına koy...