Şimdi Ara

SATILDI____ asus dual 1660s evo ve zotac rtx 2060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    edit: 1660s satıldı, 2060'ı kardeşim kullanmaya devam edecek, alan arkadaşa hayırlı olsun.

elimde iki tane ekran kartı var, hangisi satılırsa diğeri kullanılmaya devam edecek.

SATILDI_______1. 2100 TL----asus dual gtx 1660 super evo (DUAL-GTX1660S-6G-EVO), 4 aylık, hb faturalı, 32 ay daha garantisi var.
    SATILMAYACAK__2. 2400 TL----zotac rtx 2060 (ZT-T20600H-10M), forumdaki bir üyeden sıfır almıştım, amazon uk faturalı, 1 yıl daha garantisi var.

asus olanı kardeşim için yazın almıştım, hali hazırda bilgisayarında kullanıyor.

zotac olanı geçen yılbaşında kendim için forumdan birisinden almıştım, 2 hafta önce rtx 3070'e geçince boşa çıktı.
    -yük altında biraz sıcak çalışır(72°C), yüksek devirde fan sesi fazladır(en azından bana göre).
    -eylülde psu değiştirmiştim(fsp 500w bronze ----> seasonic 850w gold), geçen ay gta v oynarken coil whine yaptığını farkettim. sizdeki psu ile yapmayabilir, yapabilir de, performansa bir etkisi yok.

ikisinin de kutuları tam ve faturaları var (pdf olarak). ikisi de sağlam, oyun için kullanılmış kartlar.

fiyat yukarıda yazıyor. pazarlık payı yok, sorarsanız da yine aynı fiyatı söylerim zaten.

havale sonrası kargo ile yollarım, kargo ücreti alıcıya ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 7 Aralık 2020; 11:52:8 >

• 1660s kardeşimin kasasında takılı, üşendim resmini çekmeye
    boyu posu böyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 5 Aralık 2020; 23:43:19 >

• 2060 için çok güzel fiyat, fazla kalmaz. Hayırlı satışlar.
  • Fiyat takip.
  • Kart satilmaya devam ediyor mu ? Ozel mesaj attim gormedin bile
  • 1660s satıldı, 2060'ı kardeşim kullanmaya devam edecek.

@Whitezenci32 hocam mesajını gördüm ancak 3-4 senedir foruma mesaj atmamışsın bile, ne bileyim hesabının çalınıp başkası tarafından kullanılıp kullanılmadığını, kusura bakma.
  • Bilgilendirmen icin tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.