Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS DUAL GeForce RTX 2080 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba, arkadaşlar. Birleşik Krallık'tan aldığım ASUS DUAL GeForce RTX 2080 kartı GTX 1080'e geçeceğim için satıyorum. 1080p için fazla geliyor.

Ürünün kutusu yok, Şubat 2022'e kadar UK garantisi var. Otomatik olarak Overclock'ta en yüksek 1935 MHZ gördüm. 2-3 saatlik 5120x1440p çözünürlükte en yüksek kalite oynayışta en yüksek 72 derece gördüm ondan daha yukarı çıkmıyor. Bu sıcaklıkta genelde 1800 mhz civarlarında hız seyrediyor.

Fiyat GET dahil 5400 TL (GET olunca 6 taksite kadar imkan var).

Fiyat konusunda yorum yapacaklar için söyleyeyim. Bu kartları zaten araştıranlar fiyatlardan da haberdardır. Nerede daha ucuz ise oradan alın.

Resimler gelecek...

Ürün satılmıştır. GETsiz fiyat ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 2 Kasım 2020; 21:28:20 >

• Ürünün kutusu yok, yurtdışı ürün, ASUS'un giriş seviye kartı. Müthiş fiyat. Birkaç saat içinde satılır. Dün gece bunun 400 lira üzerine sıfır, 3 fanlı Gigabyte 2080 SUPER versiyonu satıldı incehesap'ta ama olsun siz 2080 olmasına ragmen rodajını yapmışsınız kartın o yüzden bu fiyatı eder bence.
  • Ürünün kutusu yok, yurtdışı ürün, ASUS'un giriş seviye kartı. Müthiş fiyat. Birkaç saat içinde satılır. Dün gece bunun 400 lira üzerine sıfır, 3 fanlı Gigabyte 2080 SUPER versiyonu satıldı incehesap'ta ama olsun siz 2080 olmasına ragmen rodajını yapmışsınız kartın o yüzden bu fiyatı eder bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 3 Ekim 2020; 13:56:56 >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hocam. 1 ay daha sabredin sıfır 3070'leri bu fiyata belki bir tık altına alacağız. Şunun şurasında 26 gün var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ürünün kutusu yok, yurtdışı ürün, ASUS'un giriş seviye kartı. Müthiş fiyat. Birkaç saat içinde satılır. Dün gece bunun 400 lira üzerine sıfır, 3 fanlı Gigabyte 2080 SUPER versiyonu satıldı incehesap'ta ama olsun siz 2080 olmasına ragmen rodajını yapmışsınız kartın o yüzden bu fiyatı eder bence.
    Fiyat GET dahil fiyat. GET olmayınca 600 TL fark oluyor.

Satılmazsa fark etmez. Yurtdışına satarım. Kullandığım GTX 1080'i iyi fiyata yurtdışına sattım.
  • Kart tarafımdan alınmıştır, henüz elime ulaşmadı ancak bu kısıma kadar bir sorun yaşanmadı, testlerini yaptığımda güncelleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcep

Kart tarafımdan alınmıştır, henüz elime ulaşmadı ancak bu kısıma kadar bir sorun yaşanmadı, testlerini yaptığımda güncelleyeceğim.
    Kartı 5400 TL'ye mi aldınız?
  • Dr.arkutakal kullanıcısına yanıt
    Hayır o GET dahil olan fiyatı zaten, daha uyguna aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcep

Hayır o GET dahil olan fiyatı zaten, daha uyguna aldım.
    Ne kadara aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.arkutakal -- 26 Ekim 2020; 16:13:12 >
  • Androge0s kullanıcısına yanıt
    26 gün geçti, bu fiyatların bir tık altına alabildiniz mi hocam merak ettim?

• FZT01 F kullanıcısına yanıt
    Nvidia stok sorununu çözünce alırsınız, ha ben pc'yi sattım satmamış olsam paramı dövize çevirip stok kovalardım. Ha bir de ben o yazıyı yazmadan öncesinde uyanık olanlar 3080'leri stoklara girince amazon.com'da 7500 küsür civarına (2080ti'dan %30 daha hızlı) aldılar. Stok sorununa yatıp kalkıp dua edin, daha orta seviye katlar çıkacak amd kartlar piyasaya girecek.

Ayrıca arkadaşta 1 aydır ilan güncelliyor, neden acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 6 Kasım 2020; 1:9:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

Nvidia stok sorununu çözünce alırsınız, ha ben pc'yi sattım satmamış olsam paramı dövize çevirip stok kovalardım. Ha bir de ben o yazıyı yazmadan öncesinde uyanık olanlar 3080'leri stoklara girince amazon.com'da 7500 küsür civarına (2080ti'dan %30 daha hızlı) aldılar. Stok sorununa yatıp kalkıp dua edin, daha orta seviye katlar çıkacak amd kartlar piyasaya girecek.

Ayrıca arkadaşta 1 aydır ilan güncelliyor, neden acaba.

İlan en son güncelleneli epey oldu. Mesaj yazıldığı için konu yukarı çıkıyor sanırım.

• Androge0s kullanıcısına yanıt
    Niye ben stok sorununa yatıp kalkıp dua edeyim, alan satan düşünsün. Ben sadece dediğiniz gibi olup olmadığını merak ettim. Olmamış. Trde adam gibi fiyatlayacak bir retailer olmadıktan sonra iş zor. Mesela kart fiyatları açıklanınca 2080ti ilanlarına girip, 4805 liraya 3070 alacağız senin strix karta 3500 verelim diyen tayfayı da merak ediyorum ne yapıyorlar. 7000 küsüre 3080 alanlar en şanslı grup bu kurda o paralara 3070 anca olur herhalde ama döviz bazında kar edip etmedikleri muamma.

• FZT01 F kullanıcısına yanıt
    Elbette 4800 yazıları gerçeği yansıtmıyordu ancak şuan stok sorunu olmasa kurun 1 ayda ciddi artmasına rağmen hala yurt dışından 6000 aşağısına 3070 alınabilir stok bulunursa. Ben bunu yazdığım sıralarda 5000 civarına denk geliyordu, 3080'i 7500'e alanlar en karlı çıkanlar bu işlerden. Ki alan oldu biliyorum amazon.com üzerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hocam. 1 ay daha sabredin sıfır 3070'leri bu fiyata belki bir tık altına alacağız. Şunun şurasında 26 gün var.

Vay be...

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Hahahaha, bu biraz şey gibi olmuş:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.