Şimdi Ara

SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

Ürün 20/09/2013 tarihinde Amerikandan alınmıştır. Çok büyük hevesle aldığım ekran kartımı yaptığım harcamalar nedeniyle acilen paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ürün SIFIR dır. Resimlerde Fatura bilgisini de bulabilirsiniz. Kartı sadece bir kaç saat deneme şansım oldu.Herhangi bir oyun kurup oynama şansım bile olmadı. Üründe en ufak bir problem yoktur. Yani alacak arkadaş sanki benden kart siparişi vermiş gibi olacak :)

İstanbul için elden teslim yapabilirim. Diğer alıcılar ile telefonda konuşup anlaşabiliriz. Takas düşünmüyorum, Faturadan da anlaşılacağı üzere fiyat sondur.

Telefon numara mı dileyenlere pm üzerinden iletebilirim.

FIYAT ÜRÜN SATILDI

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600

Teşekkürler.
     SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR SATILDI ASUS GTX760 2GB 256BIT ACİL SATILIK - SIFIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracana -- 3 Ekim 2013; 8:01:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 yıl garanti ve 10 taksit için 177 lira daha verilir
  • Hayirli satislar dilerm ancak kartin kutusunu acip sisteme taktiginiz anda o kart artik sifir degildir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

3 yıl garanti ve 10 taksit için 177 lira daha verilir

+ pazarlık olmalı düz modelleri 500 den forumda başlık açıldı kaça satıldı bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

+ pazarlık olmalı düz modelleri 500 den forumda başlık açıldı kaça satıldı bilemiyorum

177 TL sizin için az olabilir bence iyi rakamdır ki ürün sisteme takılıp bir kaç kullanılmış olsa da sıfırdır. ikinci el forum bu tarz fırsatların yakalanması için vardır. Yurt dışından ürünü ancak bu fiyata alabilirsiniz ki bunu sizin yerinize ben yapmış oluyorum. Ürünü 260$'a alacağım diye bilmediğim memlekette çektiğim çileyide ben bilirim :) Az bir araştırma yaparsanız ürünün amazon fiyatı bile 279$+kdv dir. Pazarlık için ciddi alıcıysanız önce pm atmanızı beklerim. Bu tarz ürünlerde kartları çok zorlamadıkça zaten garanti süresince sorun çıkmadığını da benim gibi sizlerde biliyorsunuz. Kısacası bu bir fırsattır karar vermek alıcının inisiyatifine kalır. Kişisel görüşleri genel hakim fikirlermiş gibi göstermek de doğru değildir.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: maracana

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

177 TL sizin için az olabilir bence iyi rakamdır ki ürün sisteme takılıp bir kaç kullanılmış olsa da sıfırdır. ikinci el forum bu tarz fırsatların yakalanması için vardır. Yurt dışından ürünü ancak bu fiyata alabilirsiniz ki bunu sizin yerinize ben yapmış oluyorum. Ürünü 260$'a alacağım diye bilmediğim memlekette çektiğim çileyide ben bilirim :) Az bir araştırma yaparsanız ürünün amazon fiyatı bile 279$+kdv dir. Pazarlık için ciddi alıcıysanız önce pm atmanızı beklerim. Bu tarz ürünlerde kartları çok zorlamadıkça zaten garanti süresince sorun çıkmadığını da benim gibi sizlerde biliyorsunuz. Kısacası bu bir fırsattır karar vermek alıcının inisiyatifine kalır. Kişisel görüşleri genel hakim fikirlermiş gibi göstermek de doğru değildir.

Teşekkürler.

tabiki sizde haklısınız fakat b bir eklektronik eşya alırsın takarsın 1 gün sonra bozulur elektrik kesilmeleri voltaj dalgalanmaları vs. herşey olabilir...sonuçta az bir para verilmiyor değilmi ürünün en dezavantaj yanı burası garantisinin yurt içinde olmamasıve yine haklısınız ki alacak olan kişi pm yoluyla pazarlığını yapıp alacaktır

• Tartışmaya gerek yok, satan arkadaşın eline sağlık )

Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlış anlamayın ama ortada 'sıfır' bir kart göremiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

yanlış anlamayın ama ortada 'sıfır' bir kart göremiyorum ?

Arkadaşım bu kadar yazışmanın üzerine birde sana mı cevap yetiştirelim ? Net değil mi yeterince ? Neden her konuda bu tarz yorum yapan insanlar çıkıyor anlamıyorum. Forumda ki bir çok satılık ilanı dikkatle okuyorum ve azımsanmayacak derecede çok sayıda ki ilan bu tarz bezdirici yorumlar ile dolu. Almak isteyen ciddi alıcıysan pm den konuşalım. Ortaya laf atmak konuyu dağıtmak alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki. Şimdi "bu ilan yoruma kapalıdır" yazan satıcıları daha iyi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracana -- 29 Eylül 2013; 22:32:12 >

• quote:

quote:

Arkadaşım bu kadar yazışmanın üzerine birde sana mı cevap yetiştirelim ? Net değil mi yeterince ? Neden her konuda bu tarz yorum yapan insanlar çıkıyor anlamıyorum. Forumda ki bir çok satılık ilanı dikkatle okuyorum ve azımsanmayacak derecede çok sayıda ki ilan bu tarz bezdirici yorumlar ile dolu. Almak isteyen ciddi alıcıysan pm den konuşalım. Ortaya laf atmak konuyu dağıtmak alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki. Şimdi "bu ilan yoruma kapalıdır" yazan satıcıları daha iyi anlıyorum.

bana cevap vermene gerek yok çünkü ürün sıfır değil. ilanına göz atan birisi için yanıltmadır bu.sıfır gibi dersen kimse bişey demez sana ben de dahil.

• quote:

quote:

quote:

bana cevap vermene gerek yok çünkü ürün sıfır değil. ilanına göz atan birisi için yanıltmadır bu.sıfır gibi dersen kimse bişey demez sana ben de dahil.

arkadaş haklı başlığa baktım sıfır yazıyor.. kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama " sıfır ayarında" veya "sıfıra yakın" yazılabilir.

• Ürün açıklamasında "bir kaç saat deneme şansım oldu" yazmışım. Yurt dışından alınmış bir ürünün problemsiz olduğunu anlamak için başka bir yolun var olduğunu düşünmüyorum. Ürünü bir kaç gün veya hafta kullansaydım veya OC denemeleri yapsaydım haklıydınız. Kaldı ki art niyetli davransaydım bu bir kaç saati de yazmayabilirdim. Bütün iyi niyetim ile her şeyi olduğu gibi yazdım. Ürüne ait fatura bilgisinin resmini de koydum.

Neyse ilan farklı yerlere doğru ilerliyor. Ciddi alıcılar yorum yazar veya PM atarlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

• iyi niyetinize şüphe yok hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aysat -- 30 Eylül 2013; 10:49:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.