Şimdi Ara

[SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ]
    Merhaba.

Ürün budur: ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB
    ve şudur: AKAKÇE

Haziran 2018 faturalıdır, 3 yıl garantilidir. Kutu içeriği tamdır, temiz ortamda kullanılmıştır. Herhangi bir ısı ya da coil whine vb gürültü sorunu yoktur, tam yükte ~75 derecede ~%50 devirle çalışmaktadır (ilkbahar). Fotoğraflar ürünün kendisine aittir. Mersin içi elden test ve teslim mümkündür, şehir dışı önce havale sonra kargo şeklinde satıştadır. Tüm testlerinizi yaptıktan sonra herhangi bir sorun tespit ederseniz anında iade edebilirsiniz.

FİYAT ****TL'dir.
    @mgunsiray arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı olsun.

[SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ][SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ]
    Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Özelden yazdım.
  • fiyat takip
  • Bende fiyat takipteyim ve aslında bu kartmı gtx 1080 mi hala karar veremedim :(
  • Vramleri SOĞUTMASI sıkıntısı bunda varmı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GODLİİKEEX G kullanıcısına yanıt
    nasıl tespit edebilirim?
  • Mr NO kullanıcısına yanıt
    Gpuz dan sensor kısmından bakabilirsiniz. Furmarktı açın ordan izleyin. Bu modelde vramlerin üzerine blok basmıyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    onu birisi daha söyledi ama ben izlediğim kadarıyla bir ısı sorunu görmedim. testi yapayım gpuz görüntüsünü atarım.
  • Ada_İnternet kullanıcısına yanıt
    arkadaşımda var 1080, farkı farkedemedik biz. aradaki fiyat farkına değeceğini pek sanmıyorum, gerçi 1080 ikinci el ne kadar bilmiyorum ama kartlar ilk çıktığında bin küsür lira fiyat farkı vardı aralarında diye hatırlıyorum. bir de vega 1 yıl sonra çıkmıştı galiba ama bundan tam emin değilim.
  • Vega Serisi GPU'ların ısınma sorununa çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 17 Mayıs 2020; 11:32:34 >
    1080p testinde sonuç şu şekilde:

[SATILDI] ASUS ROG STRIX VEGA64 GAMING 8GB [GARANTİLİ]

bahsettiğiniz problemi araştırdım, 95 derecelere kadar çıkıyormuş gpu vrm sıcaklığı. ben testi bir kaç kere yaptım aralıklarla, 85 derecenin üzerine hiç çıkmadı. termal macunları yenilemek de 79-80 dereceye indiriyor araştırdığım kadarıyla, endişe edilecek bir durum yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr NO -- 17 Mayıs 2020; 12:27:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.