Şimdi Ara

SATILDı, Blackberry Z10 Siyah,Vodafone Çıkışlı,Orjinal ve Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Telefon Temmuz ayında, SWAP yani SIFIR olarak satın alınmıştır.
    Sadece 6 aylıktır ve Vodafone çıkışlıdır ama garantisi bitmiştir.
    Kutusu hariç tüm aksesuarları mevcuttur. Kulaklık sıfır ve hala poşetindedir.
    Yanında orijinal kılıf hediyelidir. Cihaz temiz, sorunsuz ve orjinaldir.

FİYAT : SATILDI

* Orjinal Şarj Aleti
    * Orjinal Data Kablosu
    * Orjinal Premium Kulaklık - SIFIR
    * Orjinal Transform Shell Siyah Kılıf

* Sadece İstanbul içi satış yapılacaktır ve takas yapılmayacaktır.

SATILDı, Blackberry Z10 Siyah,Vodafone Çıkışlı,Orjinal ve Temiz SATILDı, Blackberry Z10 Siyah,Vodafone Çıkışlı,Orjinal ve Temiz SATILDı, Blackberry Z10 Siyah,Vodafone Çıkışlı,Orjinal ve Temiz SATILDı, Blackberry Z10 Siyah,Vodafone Çıkışlı,Orjinal ve Temiz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogeday78 -- 17 Aralık 2015; 23:41:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resimdeki şarj aleti farklı. Bende de Z10 var, bendeki aynı değil. Kablonun üzerindeki BlackBerry Logosu gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Resimdeki şarj aleti farklı. Bende de Z10 var, bendeki aynı değil. Kablonun üzerindeki BlackBerry Logosu gözükmüyor.

Arkadasim, eger almak istiyorsan, Kablonun ucundaki Blackberry Logosunu ve Sarj Aletinin Orjinal BlackBerry Oldugunu, gelip yakindan bakarak gorebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogeday78

quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Resimdeki şarj aleti farklı. Bende de Z10 var, bendeki aynı değil. Kablonun üzerindeki BlackBerry Logosu gözükmüyor.

Arkadasim, eger almak istiyorsan, Kablonun ucundaki Blackberry Logosunu ve Sarj Aletinin Orjinal BlackBerry Oldugunu, gelip yakindan bakarak gorebilirsin.

Alıcı olan dikkat etsin. Ben fikir beyan ettim.
  • cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Telefon alacak kişiler için dikkat etmeleri gereken konuları içeren ayrı bir konu başlığı açarsan daha faydalı olacaktır herkes için.
    Telefon ve tüm aksesuarları orijinal olan, satış ilanımın altına fikrini yazarak, kafa karışıklığı yaratmanın anlamı yok bence.

• quote:

Telefon alacak kişiler için dikkat etmeleri gereken konuları içeren ayrı bir konu başlığı açarsan daha faydalı olacaktır herkes için.
    Telefon ve tüm aksesuarları orijinal olan, satış ilanımın altına fikrini yazarak, kafa karışıklığı yaratmanın anlamı yok bence.

Kardeşim bu kadar gocunacak ne var anlamıyorum seni. İlan kurallar dahilinde yoruma açık. Ben de kurallar dahilinde yorum yapıyorum ama sen gocunuyorsun. Benim Teknosa'dan 2 yıl garantili 399 lira aldığım telefonun garantisiz olanına 370 lira para istiyorsun. Ben buna bir şey diyor muyum? O gösterdiğin parçaların orijinalleri bende de var. Bendeki şarj kablosu ve adaptörü farklı. Kafa karıştıracak bir durum yok. Ben farklı olduğunu söyledim. Söylememde kural dışı bir durum yok.

• cobanmahmut kullanıcısına yanıt
    Teknosa'nın stok bitirmek için yaptığı kampanyayı ben de biliyorum ama şuan dediğin fiyata bulmak imkansız.
    Evet kural dışı bir durum yok ortada, yorum yapabilirsin tabii.
    Alacak arkadaşlara tavsiyem, dikkat etsinler %100 Orijinal Ürün alacaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teknosa'nın stok bitirmek için yaptığı kampanyayı ben de biliyorum ama şuan dediğin fiyata bulmak imkansız.
    Evet kural dışı bir durum yok ortada, yorum yapabilirsin tabii.
    Alacak arkadaşlara tavsiyem, dikkat etsinler %100 Orijinal Ürün alacaklar.

Ben de onu diyorum işte. Dikkat etsinler. Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.