Şimdi Ara

[SATILMIŞTIR!] EFSANE TELEFON! TERTEMİZ ve HIZLI Mİ 5S PLUS. KUTULU ve KORUMA KILIFI HEDİYE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi 5s Plus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon tam 3 yıl önce Hepsiburada’dan alınmıştır. Şarj aletinin orijinal kafası var ama kablosu bozulduğu için attım. Sonrasında da bataryasını yenisiyle değiştirttim (6 ay önce). Ondan sonra da yeni telefon aldığımdan beri daha da kullanmadım. İhtiyaç fazlası olduğundan satıyorum.

Üzerindeki ekran koruyucu uzun süredir var olduğundan, görülen herhangi bir leke/çizik/aşınma vs. koyucudan kaynaklıdır. Elektronik cihazları özenle ve dikkatle kullandığım için hiçbir zaman sert zemine düşme, çizilme, ezilme vs. olmamıştır.

Yeni format atılmış, tertemiz ve hızlıdır. İhtiyacı olan / kullanmak isteyen arkadaşlara al götür fiyatına 850 ₺. Şimdiden hayırlı olsun.

Ataşehir/İstanbul’da ikamet etmekteyim. Ulaşım dâhilinde uygun bir yerde elden teslim tercih edilir.

Teknik özelliklerin bulunduğu Hepsiburada sayfası;
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi 5S Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-5s-plus-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV0000063STV?magaza=Hepsiburada

[SATILMIŞTIR!] EFSANE TELEFON! TERTEMİZ ve HIZLI Mİ 5S PLUS. KUTULU ve KORUMA KILIFI HEDİYE!
    [SATILMIŞTIR!] EFSANE TELEFON! TERTEMİZ ve HIZLI Mİ 5S PLUS. KUTULU ve KORUMA KILIFI HEDİYE![SATILMIŞTIR!] EFSANE TELEFON! TERTEMİZ ve HIZLI Mİ 5S PLUS. KUTULU ve KORUMA KILIFI HEDİYE!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahakaz -- 29 Aralık 2020; 23:0:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.