Şimdi Ara

[Satıldı] Corratec X-VERT Motion 26' MTB (Hidrolik Disk) Dağ Bisikleti ((1250 TL))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üst bir model satın alacağım için elimdeki bisikleti satıyorum. Fiyatı 1250 TL

Kadroda falan herhangi bir çatlak yoktur. Bazı yerlerinde boyalarında çizikler mevcuttur. İstanbul içinde elden satacağım. Ciddi alıcılar ile Anadolu yakasında bir yerde buluşabiliriz, bisikleti inceleyebilirsiniz. Satış durumunda Delta Bisiklet'te temizlik ve bakımını yaptırdıktan sonra teslim edeceğim.

Bisikletimin özellikleri aşağıda yazıyor. Onlardan ayrı olarak;
    - İç lastikleri Slime Lite Smart Tube ile değiştirdim. Bilmeyenler için, patlamayı engelleyen dolgu sıvılı iç lastiklerdir. (bakın)
    - Matara tutucu, bir çift barend ve yan ayaklığı bisikletle birlikte vereceğim.
    - Ayrıca yedekte iki adet Maxxis Overdrive 26x1.75” dış lastik var. Herkes tarafından beğenilen, kaliteli bir yol lastiğidir. Çiftinin piyasa değeri 180 TL ama onları da 100 TL'den verebilirim. (bakın)

TEKNİK ÖZELLİKLER:
    Ön Amortisör : RST XC 100MM LOCK OUT (kilitli)
    Ön ve Arka Aktarıcılar : Shimano Deore Shadow (3x9 vites)
    Vites Kolları : Shimano Deore
    Ruble : Shimano Deore 11-34
    Zincir, Aynakol ve Orta Göbek : Shimano
    Frenler : Tektro Draco Hydro Disc 180mm
    Ön ve Arka Göbekler : ZZYZX Alloy 32 Black
    Gidon : ZZYZX Riser Alloy Black
    Boyun : ZZYZX ALLOY 100MM BLACK
    Sele Borusu : ZZYZX ALLOY 30.8
    Jantlar : ZZYZX
    Jant Telleri : DT SWISS 1.8
    Lastik : Continental Race King 26x2.2
    Kadro boyu 49 cm. Yani 170-185 boyundakiler için uygun.

Fotoğraflar için buraya bakabilirsiniz:http://www.bisikletforum.com/konu/corratec-x-vert-motion-26-mtb-disc-istanbul-anadolu.124992/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikii -- 8 Haziran 2015; 15:38:53 >

• ilan güncel
  • ilan güncel. mağazadan kredi kartına çektirme imkanımız var. taksit de olabilir.
  • Arkadaşımın sipariş ettiği bisiklet gelmiş. Bugün yarın alacağız. Sonrasında benim bisiklet için de kredi kartı kullanma şansımız olmayacak.

İlan güncel
  • Bugün yeni bisikletimi aldım arkadaşlar. 29" Cannondale Trail SL 2 açık mavi renk.

Dolayısıyla kredi kartı kullanma imkanımız kalmadı malesef.

İlan güncel. 1250 TL
  • İlan güncel. Peşin 1250 TL

Sanalpazar'da 1350 liradan ilan açabilirim. Orada 9 taksit ve 100 tl sanal para hediyesi var.
  • wikii kullanıcısına yanıt
    YENİ MODEL OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ...
    BENDE MTB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YA SEDONA 970 X9 SRAM FULL SET YADA BTWIN rockrider 8.3 SRAM X9 VİTES VE BAZI YERLER... DİĞER YERLER ORTA DÜZEY TOPLAMA--- > İKİSİ ARASINDA KALDIM ? ÖNERİN VARMI BU İKİSİNDEN HANGİSİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redof

YENİ MODEL OLARAK NE DÜŞÜNÜYORSUN ...
    BENDE MTB ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YA SEDONA 970 X9 SRAM FULL SET YADA BTWIN rockrider 8.3 SRAM X9 VİTES VE BAZI YERLER... DİĞER YERLER ORTA DÜZEY TOPLAMA--- > İKİSİ ARASINDA KALDIM ? ÖNERİN VARMI BU İKİSİNDEN HANGİSİ

29" Cannondale Trail SL 2 aldım arkadaşımdan.
    Btwin hakkında bir bilgim yok malesef ama sedona gayet iyi duruyor. Fiyatlar oldukça yüksek haliyle. Eğer temiz bir ikinci el denk getirebilirsen ikinci el almanı ya da kendin toplamanı tavsiye ederim.
  • wikii kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun arkadaşım

ne kadara aldın merak ettim ? pek yaygın değilde kolay bulunmuyor bu model ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 26 Mayıs 2015; 17:01:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.