Şimdi Ara

Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL
     Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL

Ürün : CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - Satılık Ram
    Fiyat : 50TL
    Kargo : Çalıştığım şirketin anlaşmalı kargosu (Yurtiçi Kargo) ile gönderilecektir ve cüzi bir miktar tutacaktır. Alıcıya aittir.

Ödeme : İş Bankası yada Garanti Hesabıma havale yada sanal pazar üzeründen komisyon alıcıya ait olmak şartı ile satış açılabilir. Ankara' dan talip çıkarsa elden teslim yapabilirim.

Ürün Hakkında : Yaklaşık 1 Yıl önce Vatan Bilgisayar' dan aldım. Performans serisi diye adlandırılan seridir. Standart ram' ler ile karıştırmayın. Üzerinde saf alüminyum soğutucular mevcuttur. Elinizdeyken dahi buzgibidir. Hız aştırma yapabilirsiniz. Yapısı gereği hız aştırmaya izin veriyor. Kısacası ben sıkıntısız gayet memnun kullandım. Alacak arkadaş aynen bu şekilde kullanacaktır. Kesinlikle memnuniyetsizlik yaşamayacaktır. Alacak arkadaş faturasınıda isterse eğer faturası mevcut. Bir fotokopi çeker gönderirim yanında.

Neden Satıyorum : Sistemimi tamamen yeniledim. Elimde kalan parçaları tek tek sattım. Artık sıra Ram' de.
    Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• http://www.tahribat.com/Forum-Corsair-Xms3-Ddr3-3gb-Cl9-1333mhz-Kit-Satilik-Ram-152089/

RAMLARİ ARAŞTIRIKEN TEDÜFEN OKUDUM SİZİN İLANA ÇOK BENZİYOR???

EĞER LİKTEKİ İLAN SİZİNSE 2 YILDIR SATMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ AMA ALALI BİR YIL OLDU YAZIYOR

ÇOKDA ETİK GELMEDİ BANA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 4gb Ddr3 1333mhz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.