Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL Satın Al 20 Ağustos 2014 23:53 1 1 Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL Ürün : CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - Satılık Ram Fiyat : 50TL Kargo : Çalıştığım şirketin anlaşmalı kargosu (Yurtiçi Kargo) ile gönderilecektir ve cüzi bir miktar tutacaktır. Alıcıya aittir. Ödeme : İş Bankası yada Garanti Hesabıma havale yada sanal pazar üzeründen komisyon alıcıya ait olmak şartı ile satış açılabilir. Ankara' dan talip çıkarsa elden teslim yapabilirim. Ürün Hakkında : Yaklaşık 1 Yıl önce Vatan Bilgisayar' dan aldım. Performans serisi diye adlandırılan seridir. Standart ram' ler ile karıştırmayın. Üzerinde saf alüminyum soğutucular mevcuttur. Elinizdeyken dahi buzgibidir. Hız aştırma yapabilirsiniz. Yapısı gereği hız aştırmaya izin veriyor. Kısacası ben sıkıntısız gayet memnun kullandım. Alacak arkadaş aynen bu şekilde kullanacaktır. Kesinlikle memnuniyetsizlik yaşamayacaktır. Alacak arkadaş faturasınıda isterse eğer faturası mevcut. Bir fotokopi çeker gönderirim yanında. Neden Satıyorum : Sistemimi tamamen yeniledim. Elimde kalan parçaları tek tek sattım. Artık sıra Ram' de. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Mart 2016 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı > Masaüstü Toplama Sistem | El Emeği Göz Nuru | Ankara Satıldı > Sanal Gerçeklik Gözlüğü | 4,7'' - 6'' | Android | Ankara Satıldı > Akvaryum, Malzemeler, Balık | Ankara Satıldı > CORSAIR XMS3 DDR3 - 3GB CL9 1333MHz - RAM | Ankara | 50TL
http://www.tahribat.com/Forum-Corsair-Xms3-Ddr3-3gb-Cl9-1333mhz-Kit-Satilik-Ram-152089/ RAMLARİ ARAŞTIRIKEN TEDÜFEN OKUDUM SİZİN İLANA ÇOK BENZİYOR??? EĞER LİKTEKİ İLAN SİZİNSE 2 YILDIR SATMAYA ÇALIŞIYOSUNUZ AMA ALALI BİR YIL OLDU YAZIYOR ÇOKDA ETİK GELMEDİ BANA