Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Creative SBS 370 2.1 Ses Sistemi Satın Al 6 Mart 2022 17:09 1 1 [SATILDI] Creative SBS 370 2.1 Ses Sistemi Ürün temiz durumdadır. Ses anahtarında bu ürünlerin hepsinde olabilen kronik sorun mevcuttur. Temassızlık yapıyor gibi fakat tekerleği az daha aşağı veya yukarı çevirdiğinizde ses istenen seviyeye gelmektedir. Muhtemelen bir lehimlik işi var fakat ben anlamadığım için hiç içini açmadım. Kullanımda herhangi bir problem de yaratmamaktadır. Yıllardır bazanın altında duruyor. Masamda uygun yer olmadığı için kullanamıyorum. Fiyat uygun tutulduğu için pazarlık teklif etmezseniz sevinirim.İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] BenQ RL2455HM 75Hz 1ms 1080p TN Gaming Monitör [SATILDI] Asus GTX 1070 8GB 256Bit [SATILDI] Logitech G105 Gaming Klavye [SATILDI] Acer Aspire 5105 WLMi Arızalı Laptop