Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 "Satıldı" Empusa II Full Rbg Mekanik Klavye /// Brown Switch /// Satın Al 20 Ağustos 2021 23:33 1 1 "Satıldı" Empusa II Full Rbg Mekanik Klavye /// Brown Switch /// Forumdan sıfır, kapalı kutu olarak aldım. Mekanik klavye bana göre değilmiş. Yazı yazarken bile zorlanıyorum :)Aldığım fiyattan ucuza veriyorum. Sadece bir kaç saat kullandım. Sorun, çizik vs söz konusu bile değildir.Piyasasının çok altında fiyat. Pazarlık yoktur. Takas istemiyorum. Kargo alıcıya aittir. Şimdiden hayırlı olsun...WhatsApp: --------------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satıldı... RX 7700 XT 12GB /// SIFIR /// [SATILDI] BenQ MX505 DLP 3D Destekli 3000 Ansilümen XGA Projeksiyon Cihazı /// 2500 TL /// [SATILDI] BEATS SOLO 3 Kablosuz Kulaklık /// SIFIR /// 3500TL Sapphire HD 4890 (350TL)