Şimdi Ara

Satildi- Fiio X1 Flac Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir'e memur olarak atandım ve taşınma masrafları vs. için para gerekiyor. Bu yüzden çok üzülerek de olsa satışa çıkarmak zorunda kaldım bu seti

Fiio X1

Fiio x1'i duymayan yoktur sanırım. Yerli, Yabancı tüm sitelerde F/P olarak en üst sırada yer alan playerdır.
    Çok araştırarak aldım. Aldığımdan beri hiç pişman olmadım. Her gittiğim yere benimle geldi.
    Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. İlk sahibi benim. Kutusu ve kutu içeriği eksiksiz olarak mevcut. (Çeşit çeşit sticker kaplamalar, koruma kılıfı vs...)
    Yurtdışı ürünü olduğundan garantisi yoktur. Kozmetik olarak 9/10 alır. 1 tuşun üstünde kılcal çizikler var.
    İstanbul içi elden deneyerek teslim alabilirsiniz. İsteyene Whatsapp'tan çok daha detaylı fotoğraf paylaşabilirim.

Satildi

( Tuşlardaki siyah kısımlar sticker'dır. Çıkarılabilir.)

________________________________________________________________________________________________________________

Fiio Ex-1 kulaklık. SATILDI

Fiio x1 ile birlikte aldım ve birbirlerinden hiç ayırmadan kullandım. Fiio x1 ile mükemmel uyumlular.
    Her müzik türünü dinlerim; rock, rap, dubstep, elektronik, klasik... Hepsinin üstesinden rahatlıkla geliyor.
    İlk kullanmaya başladığımda dışarıya çok ses veriyor diye çok üzülmüştüm. Daha sonra diğer kulakiçi girişlerini taktığımda bu sorunum da ortadan kalktı. Tıkış tıkış metrobüste bilene yüksek seste dinleyebiliyorum.
    Profesyonel ve detaylı bilgi almak isteyenler;http://www.techno-fi.net/forum/konu/fiio-ex-1-%C4%B0ncelemesi.9809/

FİYAT: SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kill or Be Killed -- 9 Mart 2017; 12:12:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.