Şimdi Ara

SATILDI....!!FİYAT / PERFORMANS ÜÇLÜSÜ...SATILIK i7 3770 + ASROCK FATALTY 1 Z77 + 16 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
8
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI....!!FİYAT / PERFORMANS ÜÇLÜSÜ...SATILIK i7 3770 + ASROCK FATALTY 1 Z77 + 16 GB RAM
    MERHABA ARKADAŞLAR
    Başlıktada belirttiğim gibi;

Intel Core i7 3770 3.4 Ghz - 3.9 Ghz 1155 soketli işlemcim (Stok fan vardır) ve

ASROCK FATALTY z77 professional Intel Soket 1155 ANAKARTIM
    (http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z77%20Professional-M/index.asp)

16 GB RAM ( 1600 mhz)

Mevcut Sistemde takılıdır. Hepsi tertemiz Sıfır ayarındadır .En ufak sıkıntıları dahi yoktur.

Ankara İçi elden düşünüyorum. Herkese iyi forumlar

Ayrı SATILMAYACAKTIR. Hepsi birlikte satılacaktır. SON FİYATTIR.!!

Şehir dışına önce Havele sonra kargo şeklinde gönderilir.

TOPLAM FİYAT PAZARLIKSIZ : 1.250 TL

Fiyat : 1250 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Anakart yakıyo hanyy 😊 30 yaşında adam oldum şu donanıma sahip anakart kullanamadım yav :) pazarlık payı var mıdır şu cici ikili için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p.m atıldı
  • pazarlık olmadığına göre takip edelim umarım fiyat düşer :)
  • pm
  • fiyat takip

• pm attım
  • Merhaba kolay gelsin sanıyorum fiyat biraz yüksek ben 3770K MSI GD 55 Z77 ve 12 GB ram 1100 TL değer biçmiştim. Öyle satıldı.

• Hayırlı olsun hocam. bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum. yalnız ben öldüm pahasına vermiyorum yada satayımda kurtulayım bazında bi satış gerçekleştirmiyorum.Zar zor kazanıpda parça alan birisiyim. Şuan sattığınızın yerine aynı ürünü 2 katı fiyatına geri alabiliyorsunuz, piyasayı mahvettiler. Başta bende 1.150 TL den koymustum ilanımı. Hatta Ramleri bile hediye verecektim 8 gb ı.. Ama piyasayı öyle bir hale soktular ki malesef hiç iç açıcı değil. Ki ürünlerimin arkasındayım tertemiz ürünler. Nasip kısmet işi. Ki alıcı kişilere gerekli kolaylıkları sağlıyorum. Ayrıca sizin anakart ve ASROCK FATALTY arasındaki fark ortada Ramlerimde 16 GB Hyperx Dual . Tekrar teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • Fiyat takip

• mehmethukuk adlı arkadaşımıza satılmıştır. Güle Güle kullanması dileğiyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.