Şimdi Ara

SATILDI....!!! İNDİRİM >>>>>>>>>>>>>> SATILIK TEMİZ SAMSUNG 27' 60/75 hz 1080p Monitör 600 TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILDI....!!! İNDİRİM >>>>>>>>>>>>>> SATILIK TEMİZ SAMSUNG 27" 60/75 hz 1080p Monitör 600 TL !!!
    Merhaba Arkadaşlar.
    Fiyatı Tekrar güncelledim sebebi ise bugün 1 adet ölü pixel farketdiğimdendir.Yalnız bu sizi korkutmasın Bazen ortaya çıkıyor bazen çıkmıyor açıkcası zor farkettim.
    Işık Süzmesi yoktur v.b sorunlar yoktur. Tertemiz üründür Kozmetik olarak 10 / 9.5
    FATURA VE KUTU MEVCUT DEĞİLDİR ! Bende Forumdan Deneyerek Almıstım
    PLS LED PANELDİR.

Satmak istememin sebebi FULL HD 27" 144 hz monitöre geçmek istememdir.
    Monitörümde en ufak sıkıntı bulunmamaktadır. GTX 1080 Ekran kartım olduğu için 144hz tercih etmek istemekteyim,
    60-75 hz olarak da kullanabilirsiniz. En ufak sıkıntı yaşatmadı bana. Alıcısına hayırlı olsun
    Elinde 144 hz ve 27" monitör'ü olan arkadaşlar ile takasa da girebilirim. bu zamana kadar sattığım en ufak sıkıntılı ürün olmadı çok şükür. İsteyen araştırabilir.

ANAKARA İÇİ ELDEN SATIŞ DÜŞÜNMEKTEYİM böyle olması 2 taraf içinde daha sağlıklı olmakta. Sehir Dışı Satış gerçekleşmeyecektir.

PAZARLIK YOKTUR....
    SATILDI...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.