Şimdi Ara

SATILDI (GALAXY NOTE N7000)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ÜRÜN YURT DIŞI OLUP GARANTİSİ BİTMİŞ DURUMDADIR. ALDIĞIM HER TELEFONDA OLDUĞU GİBİ BU ÜRÜNDE DE EKRAN KORUYUCU VE SİLİKON KILIFIYLA (EŞİM TARAFINDAN) KULLANILDIĞINDAN, ÜZERİNDE ÇİZİK, DARBE vs. YOK DENECEK KADAR AZDIR.
    KUTUSU ve BÜTÜN AKSESUARLARININ (KULAKLIK, ŞARJ KİTİ, KULAKLIK SİLİKONLARI, KİTAPÇIKLARI) YANINDA 2 ADET SİLİKON KILIF (RENKSİZ ve PEMBE RENK) İLE BİRLİKTE BİR ADET YEDEK BATARYA İLE BUNU HARİCİ ŞARJ EDEBİLECEĞİNİZ ŞARJ APARATI DA YANINDA GÖNDERİLECEKTİR.
    BENZER ÖZELLİKLERE SAHİP ÇOĞU TELEFONDAN ÇOK DAHA TEMİZ BİR ÜRÜNDÜR.
    FİYATI GAYET MAKUL TUTTUM ARKADAŞLAR 550 TL...

SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 11 Aralık 2013; 0:39:18 >

• Bu fiyata yurtici cihazlar satiliyor yine 450 liraya yurtdisi cihazlar forumda satiliyor aciliyetiniz var iseebu fiyata satmaniz mumkun degil saygilar sunar iyi forumlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    DİĞER MALÛM SİTELER BAZ ALINARAK Bİ FİYAT BELİRLEDİM AMA SANIRIM ACİL SATMA KONUSUNDA HAKLISINIZ :(
    İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
    (FİYATI BİRAZ DAHA AŞAĞI ÇEKTİM.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengran -- 7 Aralık 2013; 18:20:16 >
  • Fiyat takip. İyi alisverisler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengran

ÜRÜN YURT DIŞI OLUP GARANTİSİ BİTMİŞ DURUMDADIR. ALDIĞIM HER TELEFONDA OLDUĞU GİBİ BU ÜRÜNDE DE EKRAN KORUYUCU VE SİLİKON KILIFIYLA (EŞİM TARAFINDAN) KULLANILDIĞINDAN, ÜZERİNDE ÇİZİK, DARBE vs. YOK DENECEK KADAR AZDIR.
    KUTUSU ve BÜTÜN AKSESUARLARININ (KULAKLIK, ŞARJ KİTİ, KULAKLIK SİLİKONLARI, KİTAPÇIKLARI) YANINDA 2 ADET SİLİKON KILIF (RENKSİZ ve PEMBE RENK) İLE BİRLİKTE BİR ADET YEDEK BATARYA İLE BUNU HARİCİ ŞARJ EDEBİLECEĞİNİZ ŞARJ APARATI DA YANINDA GÖNDERİLECEKTİR.
    BENZER ÖZELLİKLERE SAHİP ÇOĞU TELEFONDAN ÇOK DAHA TEMİZ BİR ÜRÜNDÜR.
    FİYATI GAYET MAKUL TUTTUM ARKADAŞLAR 550 TL...

SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000) SATILDI (GALAXY NOTE N7000)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Tarafimca alinmistir ,inş kargo.elime ulasiyo bugun

• quote:

Orijinalden alıntı: ****emre

Tarafimca alinmistir ,inş kargo.elime ulasiyo bugun

ürün ****emre arkadaşımıza satılmıştır.
    ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.