Şimdi Ara

[SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.

@@ SIFIR MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] @ LITE TURQUOISE @@

Ürün sıfır kutusundadır, TR'de başka satışı yoktur. Amerika'dan getirtilmiş olup, gelene kadar konsol kullanım dışına çıktığından kullanmadan satıyorum.

Nintendo Switch Lite modeli ile uyumludur. Blade serisinden Peacock olarak geçen model Turkuaz rengindedir. (Switch Lite'ın Turkuaz rengine göre bir tık daha koyudur.)

Nintendo Switch için arka gripleri ile mükemmel bir tutuş ve kavrama sağlar, ayrıca L/ZL ve R/ZR tuşları için diğer silikon kılıflardaki gibi engeli yoktur, hem konsolu korur hem de şaşırtıcı derecede bir controller tutuyor hissi yaratır.

-----------------------------------------------------------

[SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] [SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] [SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] [SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] [SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES] [SATILDI] GELİŞ FİYATINA / SIFIR / MUMBA GRIP CASE [BLADE SERIES]

-----------------------------------------------------------

Gümrük vergisi + kargo bedeli + banka komisyon ücreti + 1 Ay bekleme süresi ile uğraştırmadan, sıfır kutusunda kitapçıklarıyla eksiksiz şekilde geliş fiyatına veriyorum.

>> Satış fiyatı : SATILDI'dir. <<

İzmir içi elden alışveriş mümkündür, şehir dışına ise 2004'ten bu yana gerçekleştirdiğim alışverişlerde olduğu gibi vereceğim banka hesabına ''SATILDI'' havale/eft geçildiği takdirde verilen adrese güvenli şekilde kargolanarak takip numarası alıcıya iletilecektir.

Kargo ücreti her zaman alıcıya aittir.

Bana buradan p.m. yolu ile ulaşabilirsiniz.

REFERANSLARIM PROFİLİMDEDİR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 27 Ağustos 2020; 3:44:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.