Şimdi Ara

[Satıldı] HTC ONE M9 32GB GOLD ON SILVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

[Satıldı] HTC ONE M9 32GB GOLD ON SILVER [Satıldı] HTC ONE M9 32GB GOLD ON SILVER
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 23 Ocak 2016; 0:48:03 >

• Uzaklaştığıma pişman olduğum markadır HTC. M7 sonrası iyice ovalleşen kenarlar sebebi ile vazgeçmiştim. Şimdi tekrar M9 mu A9 mu diyerek dönesim var.
    Konuya dönersek;
    Verdiğiniz linkte ki fiyat ile sizin fiyatınız arasında 100 TL fark var. Ben mi yanlışım?
    Evet cihaz sıfır, kutusunu alan arkadaş açacak ama sizce cazip mi?
    Kesinlikle alıcı değilim, niyetim baltalamakta değil ama bu fiyata ciddi pazarlığa açık olmalısınız.
  • sfu420 S kullanıcısına yanıt
    hepsiburada fiyatı 1929TL, mağazalarda 2000tl, internette ucuza bulursanız belki 1870 falan... cihaz 2.el değil, yanında 40TLlik aksesuar veriyorum ayrıca zaten pazarlıksız demedim ki?

ciddi alıcılar özele.

edit: hepsiburada fiyatı 1849TLye düşürmüş.

fiyatı 1700TLye çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 19 Ocak 2016; 22:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzgursel

hepsiburada fiyatı 1929TL, mağazalarda 2000tl, internette ucuza bulursanız belki 1870 falan... cihaz 2.el değil, yanında 40TLlik aksesuar veriyorum ayrıca zaten pazarlıksız demedim ki?

ciddi alıcılar özele.

edit: hepsiburada fiyatı 1849TLye düşürmüş.

fiyatı 1700TLye çektim.

Şimdi bir tık daha iyi ama yinede pazarlık teklifine açık ol hocam. Hatta mezarcılara bile.
    İyi satışlar, iyi forumlar.
  • mezarcılar bana pek uğramaz. ürün 2 sene htc türkiye garantili ve jelatinli. çok bişey beklemesin kimse.
  • oguzgursel kullanıcısına yanıt
    Bir taraftan bakınca evet kesinlikle haklısınız. Şöyle bir gerçek var ki; HTC cihaz arayanlar ya HTC hayranıdır ya HTC'den farklı bir cihaza geçip pişman olmuştur ya da herşeyden bıkıp "HTC kullananlar, HTCden vazgeçemiyor demekki cihazlar gerçekten iyi" diyen tayfadır. İşte tam olarak sizin avantajınız bu. Cihaz çok acayip...

İlgilenecek arkadaşlara tavsiyem : Bütçe durumum olsaydı şu an arkadaşla pazarlık(abartmadan, sünnet niyetine) yapıyordum ve bugün bu ürün alınmıştı.

Kısaca kaçırmayın arkadaşlar. HTC kalitesi cidden çok farklı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.