Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satıldı | i5 4690k + MSI z97 + GSKILL 16Gb Satın Al 3 Ağustos 2017 12:54 1 1 Satıldı | i5 4690k + MSI z97 + GSKILL 16Gb Aşağıdaki ürünler satılıktır.i5 4690k 3.5GhzMSI Z97 Gaming 5GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 x 2 adet Mavi RenkliFiyat: Satıldı @THE OK. Yanında Thermaltake Litepower 600W PSU 50TL fark ile gönderilir.Kutuları ve faturaları mevcut değil fakat güzelce paketleyip tertemiz gönderebilirim.İşlemci GTX750Ti ile kullanıldığından OC yapılmamıştır. Sadece biostan xmp yi aktif edilmişti. Diğer sistem satılırsa bunları kendim kullanarak iyi bi ekran kartı almayı düşünüyorum.Fiyat olarak sondur.Hiçbir şekilde en ufak problemi olan ürünü ilana koymadım koymıyacağım tertemiz titizlikle kullanılmış ürünleri forum üzerindeki arkadaşlarım faydalanması amacıyla ilan açıyorum. Bilgisayarcı değilim arkadaşlarımın bilgisayarlarını upgrade yaptıktan sonra kalan ürünleri değerinde satmaya çalışıyorum. Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık | Zotac Magnus One i5 10400 RTX3060