Şimdi Ara

[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

Daha küçük bir eve taşınacağım için kullandığım ses sistemlerinin hepsini satıyorum.

1. [SATILDI]Jamo Sub-300 Aktif subwoofer
    - Tarafımdan sıfır olarak alınmış, onarım görmemiştir. Orijinal spike'larını da getirtmiştim. Altında granit ve yalıtım katmanlarıyla, Jamo subwoofer kablosuyla birlikte veriyorum. Kozmetik olarak kusursuzdur.

2. [SATILDI] Pioneer VSX-921 AVR + Pioneer DV-444 DVD
    - Tarafımdan sıfır olarak alınmış, onarım görmemiştir. Kalibrasyon mikrofonu ve tüm kutu içeriği mevcuttur. Kozmetik olarak kusursuzdur.

3. [SATILDI] Denon PMA-495R Stereo Amfi

4. [SATILDI] Magnat Symbol Pro 110 hoparlör

5. [SATILDI] Jamo e6-Cen.5 Center Hoparlör + Bir çift Jamo e-600 bookshelf hoparlör +1 çift sonorus cam metal hoparlör standı
    -

---Toplu alım olursa bir miktar indirim yapabilirim.
    ---Takas yoktur.

[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)[SATILDI] (Jamo, Denon, Pioneer, Magnat) (AVR, Stereo Amfi, Aktif Subwoofer, Hoparlörler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serquano -- 5 Eylül 2017; 14:10:40 >

• Merhaba. Jamo Bookshelf speakerların ayrıntılı bir kaç fotosunu alabilir miyim?

ozgboy@gmail.com
  • ozgboy kullanıcısına yanıt
    akşama göndereceğim. selamlar.
  • Teşekkür ederim. Arkadaş ilgili bir satıcı. Ama anlaşamadık :)
  • 3,4,5 satılmıştır. Pioneer AVR ve Jamo Sub günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serquano -- 10 Temmuz 2017; 9:35:7 >
  • Sadece Jamo subwoofer günceldir. Diğerleri satılmıştır.
  • Tüm ürünler forum dışına satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.