Bildirim
Satıldı kilit.
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Upp... -
Satacagınız goldun resimlerini konuya eklemelisiniz.
Hayırlı satışlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaL
Satacagınız goldun resimlerini konuya eklemelisiniz.
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler.
Satış devam etmektedir arkadaşlar.Başka servera geçtiğimden dolayı goldu satmaktayım gold +çar olarakta satıklamktadır profilimden bakabilirsiniz. -
50 TL veririm -
ty canım 50 liraya 500 m gold satsana bana poseidonda 1 milyar alıverim hemen. -
quote:
Orjinalden alıntı: FrostStorm
ty canım 50 liraya 500 m gold satsana bana poseidonda 1 milyar alıverim hemen.
poseidonda 1b ne kadar ? -
150 lira. -
300 silke alırım istersen yc.kesimler@hotmail.com kabul edersen senle konuşmuştuk hatta oyunda ben SToooRM Hayırlı satışlar -
quote:
Orjinalden alıntı: FrostStorm
ty canım 50 liraya 500 m gold satsana bana poseidonda 1 milyar alıverim hemen.
ben teklifimi yapar geçerim, yabancı sitelerden 60 TL'ye alıyorum zati -
Bence cok pahalı %100 güvenilir sitelerden 65 TL alıyorm -
upp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 18 Mayıs 2009; 4:04:42 > -
birader gold sitesi 500m goldu 52 ytl ye satıyor. sen daha ucuz fiyat sölemelisinki satılsın ;) -
okan_742@hotmail.com ekle konusalım -
quote:
Orjinalden alıntı: TrowZeeN
birader gold sitesi 500m goldu 52 ytl ye satıyor. sen daha ucuz fiyat sölemelisinki satılsın ;)
anlatamazsın işte hacım bunlara oysaki 40 TL dese kapış kapış gidecek... -
quote:
Orjinalden alıntı: extraloob
quote:
Orjinalden alıntı: TrowZeeN
birader gold sitesi 500m goldu 52 ytl ye satıyor. sen daha ucuz fiyat sölemelisinki satılsın ;)
anlatamazsın işte hacım bunlara oysaki 40 TL dese kapış kapış gidecek...
O zamanda adamların bu işte karı olmucakki ;Aldıgı fiyatın altında satmış olucak ..
52'ye siteden aldıysa bence 55 -60 civarı uygun ama direk satılması için 45-50ytl arasında bişey seçmeli . 40ytl çok az :S -
varmı satan -
extraloob (Kusura bakma adını yasını bilmiyorum)" bunlara "derken sen kim oluyorsunda benim şahsıma hakaret içerici sözde bulunuyorsun.
Sen sat 40 m a 20 m a gold biz alalım.
Herkezin malı kendine değerlidir.Anlasılan sen baba parası ile büyüyenlerdensin.Sözü tekamül etmem bile gereksiz.
O kadr post kastmısın ama hala nerede nasıl davranılacağını bilmiyorsun o yıldızlarına aldanma ve sanal ortamda olsa Bana veyahut Baskasına" BUNLARA " lafı ile ezici bir kelime hakkını kim veriyor?
Şu forumda çok dikkat ettim senden başka boş yorum yazan yok postlarıda böyle kasmısındır kesin.
Başka bir konumda da bu tür ezici kelimeler kullandın dikkatli ol.Şikayetim sonucunda slindi yoksa delil olarak onlarıda göstermek istrdim.
Birdaha açtığım konulara yorum yapma yorumunada paradana ihtiyacım yok.(güvendende bahsetmistin 2 çar sattım 3 bil gold sattım teker teker çağırmama da gerek yok reklamı sevmeyenlerdenim)
Ve birdaha şahsi kişiliğime hakaret edici sözcükler kulanıcak olursan hiç uğraşmam olayı mahkemeye intikal ederim bunuda aklının bir köşesine yaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 18 Mayıs 2009; 4:06:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X