Şimdi Ara

(SATILDI !!) LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD LIMITED EDITION (Nintendo Switch) ÖNSİPARİŞ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu bana İngiltere den bir arkadaşım getirecek, aslında bir nevi hediye yerine geçiyor diyebiliriz. Ben nintendodan hiç anlamam, hiç nintendo sahibi olmadım, dolayısıyla Zelda yıda pek bilmem ama fanlarının anlatmasına göre tam bir efsaneymiş.
    İlanı açarken SWITCH seçeneği yoktu maalesef o yüzden wii seçmek zorunda kaldım, lakin sizde anlamışsınızdır zaten bu oyun yeni çıkacak olan switch içindir. 3 martta ingilterede çıkacakmış ve arkadaşım ordan alıp mart ayı içerisinde Türkiye'ye dönerken getirecek, dolayısıyla şubatın sonuna kadar satışa koymak istedim, lakin satılmazsa sanırım switch alıp kendim oynayacağım yada getirtmeyeceğim.
    Oyunu zaten bilenler bilir anlatmama gerek yok, amerikada avrupada ve japonyada bu koleksiyon sürümü tükenmiş durumda, ve ebay gibi sitelerde 250 ila 300 dolar arası rakamlara satılıyor, ve Türkiye ye getirtmek için kargo + vergi masraflarını da katarsanız nasıl bir rakam çıkacağını az çok tahmin edebilirsiniz. Dolayısıyla ben herhangi bir fiyat söylemiyeceğim şimdi, almak isteyen arkadaşlar özelden verebileceği rakamları yazsın düşünüp konuşulabilir. Ama şunuda unutmayalım ki oyun ucuz olmayacak, tekliflerinizi ona göre verin.

Nintendo UKyoutube
    The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Limited Edition - Mr Aonuma unboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=tirsoK5Jwj4

(SATILDI !!)  LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD LIMITED EDITION (Nintendo Switch) ÖNSİPARİŞ !

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edrarc -- 28 Şubat 2017; 7:40:6 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SATILDI !!!!

• Hayırlı olsun iki tarafa da acayip kıskandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ______________________________

• Kaça sattınız, merak ettim

• tabiki ,

tam 700 liraya alıcısını buldu

• quote:

Orijinalden alıntı: edrarc

tabiki ,

tam 700 liraya alıcısını buldu

Hey maşallah. Hayırlı olsun alana ve satana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.