Şimdi Ara

SATILDI Lenovo Z570 Anakart 48.4PA01.021 LZ57 (B570 ve V570 uyumluluğu muhtemel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SATILDI Lenovo Z570 Anakart 48.4PA01.021 LZ57 (B570 ve V570 uyumluluğu muhtemel)
    Lenovo Z570 model notebooklara uyumludur. B570 ve V570 modellerine de uyumlu olduğunu internet üzerinde bir yerlerde okumuştum, fakat konektör farkı var, uymaz diyenler de var. Bu modellerde bir arızalı laptopunuz varsa ve bu ürüne talipseniz kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Onboard (dahili) ekran kartlı modelidir. Anakart üzerinde harici bir ekran kartı çipi veya hafıza çipi yoktur. Resimlerde daha net görebilirsiniz.

Anakart denenip kutusuna kaldırılmıştır. Kullanılmamış olup sıfır durumdadır.

Üzerinde bios pili mevcut değil, eski anakartınız üzerinden söküp buna takmanız lazım.

Ankara içi elden peşin satış önceliklidir. Elektronik cihaz olması nedeniyle iadesi söz konusu değil. Güven problemini yenmek adına yanımda takabilirsiniz anakartı, gerekli alet edevatı sağlarım. Gerekli yönergeleri verebilirim. Ben de takabilirim aslında fakat oluşacak problemlerde sorumluluk kabul etmeyeceğimden (ya da daha evvel oluşmuş problemlerin bana yüklenmesini istemediğimden) dolayı bu işlemi ben yapmam.

İl dışına satışta böyle bir güzellik yapamıyorum ne yazık ki. Bana güvenmek durumundasınız eğer cidden almak istiyorsanız. Önce havale/eft sonra kargo şeklinde olur. Çok güzel paketlerim, Yurtiçi kargo dahi kıramaz kolay kolay.

Fiyatı uygun tutuyorum. Piyasadan daha uygun fiyat araştırabilirsiniz, bulamayacaksınız.

Alan arkadaşa hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enJr -- 14 Şubat 2017; 16:34:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.