Şimdi Ara

SATILDI - LG 50PN6500 50' 600 Hz Plazma TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Normalde televizyon kullanan birisi değilim ürünü ilk evimi kurarken bir heves aldım ayrı eve çıkıyorum diye tek kişi yaşıyorum dolayısıyla sadece akşamları ben açıyordum ilk 3 ay izledim ama sonra baktım ki bilgisayara devam :) televizyonu son 7 aydır açmadığımı fark ettim. Ürünün alınış tarihini net olarak bilmiyorum çünkü hediye alındı ben direk olarak satın almadım kliksa.com yetkilileriyle görüşüp bana satın alan şahsın adıyla araştırma yapacağım net olarak tarihi ekleyeceğim ortalama 1 sene olması gerek. 1450 küsür TL'ye alınmıştı. Sıfırdan farksızdır çok az kullanılmıştır hiç bir problemi yoktur. Zaten akşam evde 4 saatim var kendime ait onda da 1 - 2 saat izliyordum ne kadar az kullanıldığını buradan çıkarabilirsiniz.

Oyun ve film için gayet başarılı bir televizyondur memnun kalırsınız.

Teknik özellikle ve detaylı inceleme linki:http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-50PN6500

SATILDI - LG 50PN6500 50' 600 Hz Plazma TV

Semt: İstanbul/Bağcılar
    Fiyat: 900 TL
    GSM: 0533 499 62 63

Kargo zor olacağından tercihim elden satış çok istekli iseniz kargoda gönderebilirim nasıl arzu ederseniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 2 Ekim 2014; 15:04:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.